Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea zilei

A murit celebrul artist de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian: Artistul era în stare gravă la ATI

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

A murit celebrul artist de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian: Artistul era în stare gravă la ATI

Celebrul artist de muzică populară, Petrică Mîţu Stoian s-a stins din viață, anunță un medic din cadrul Spitalului de Urgenţă Reşiţa. Medicul spune că interpretul de muzică populară a murit din cauza unui șoc septic.

„A venit la clinică să facă terapie hiperbară post-COVID. A dezvoltat o bronhopneuomonie.. A decedat în urma unui şoc septic”, a declarat pentru Româniatv.net un medic din cadrul Spitalului de Urgenţă Reşiţa.
Petrică Mâţu Stoian, în stare gravă la ATI! Ce i s-a întâmplat artistului de muzică populară

Îndrăgitul artist de muzică populară se afla de câteva zile la o clinică privată din Caraș-Severin, acolo unde primea tratament post-COVID. Sâmbătă dimineața, Petrică Mâţu Stoian a acuzat stări de rău, motiv pentru care a fost preluat de o ambulanță şi dus de urgenţă la spitalul din Reșița, acolo unde medicii au reuşit să îl stabilizeze.

„Starea de sănătate nu este foarte bună. S-a făcut solicitare la ambulantă pentru tuse cu sânge. Domnul are o fibrilație axială cronică cu un ritm rapid şi este pe anticoagulant. Din nu ştiu ce motive dozajul cu anticoagulante nu s-a făcut cum trebuie şi este supradozat.

Este post-COVID. Are o bronhopneumonie post COVID şi cu stare septică. În momentul de faţă este la ATI„, a spus Cosmin Librimir, director medical SJU Reşiţa.

Sursa: capital.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 20 octombrie 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS

Ziarul Unirea

Publicat

în

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 20 octombrie 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS Mai multe instituţii publice din Alba anunță posturi vacante la data de 20 octombrie 2024 și organizează concursuri în următoarea perioadă. Pentru ocuparea posturilor, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea