Rămâi conectat

Ştirea zilei

A mers la un grătar și s-a ales cu o bătaie soră cu moartea de la doi bărbați din Alba: Ce pedepse au primit agresorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

A mers la un grătar și s-a ales cu o bătaie soră cu moartea de la doi bărbați din Alba: Ce pedepse au primit agresorii

Doi bărbați din Alba au fost condamnați de Judecătoria Sebeș la plata unei amenzi penale de 6.250, respectiv 3.375 lei, după ce au bătut cu bestialitate un tânăr, pe fondul unui conflict și a consumului de alcool.

Incidentul a avut loc la data de 22 august când, pe fondul consumului de alcool, inculpații i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele în zona capului și a toracelui persoanei vătămate, după care au târât-o afară din curte, iar în fața locuinței au continuat să o lovească cu pumnii și cu picioarele, ulterior persoana vătămată fiind transportată inițial la Spitalul Municipal Sebeș, apoi la SJU Alba Iulia și, ulterior, la Spitalul de Urgență Târgu Mureș unde a fost internată.

Prin raportul de expertiză medico-legală întocmit de Institutul de Medicină Legală Târgu Mureș s-a stabilit că leziunile traumatice suferite de persoana vătămată necesită 35-40 de zile îngrijire medicală, în lipsa apariției complicațiilor, cu mențiunea că viața victimei nu a fost pusă în primejdie.

În data de 22.08.2021, în jurul orei 00:50, în urma unui conflict spontan, izbucnit pe fondul consumului de alcool, persoana vătămată, a fost lovit în repetate rânduri, cu pumnii şi picioarele, de către inculpat.

Ulterior, persoana vătămată a fost târâtă de către acesta şi de celălalt inculpat în afara curţii locuinţei, pe drumul din faţa locuinţei, neasfaltat, constituit din pământ şi pietre. În acest loc au continuat să îl lovească, iar la un moment dat, deşi persoana vătămată a reuşit să fugă de la locul agresiunii, aceasta a fost urmărită de către cei doi inculpați, aceştia reușind să îl mai ajungă în alte două rânduri, o dată pe linia ferată şi o dată lângă gardul unui imobil, sub mai mulţi nuci. În cele din urmă, persoana vătămată a reuşit să fugă.

În urma efectuării cercetării la fața locului au fost identificate mai multe urme de substanță cu o culoare brun roșcată, ce pare a fi de sânge, inclusiv pe îmbrăcămintea și încălțămintea celor doi inculpați, unul admițând că este posibil ca sângele de pe piciorul lui să provină de la persoana vătămată.

Persoana vătămată nu s-a constituit parte civilă pe parcursul urmăririi penale, deși i s-a adus la cunoștință acest drept, precizând că urmează să se constituie parte civilă în momentul în care va termina tratamentul, ocazie cu care va ști cât l-a costat refacerea după agresiunea suferită la data de 22.08.2021.

Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria

Ziarul Unirea

Publicat

în

Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria Un nou telescaun urmează să fie instalat la Șureanu, iar pentru amplasarea instalației a fost solicitată emiterea acordului de mediu din partea APM Alba. Instalație de transport pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea