Rămâi conectat

Actualitate

A început referendumul – s-a deschis prima secție de vot în Aukland, Noua Zeelandă

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În această seară la ora 22.00 (ora României) a început votul la referendumul naţional pentru demiterea preşedintelui. Prima secţie deschisă a fost cea din Aukland, Noua Zeelandă, a anunţat Ministerul Român al Afacerilor Externe (MAE).

Având in vedere fusul orar, următoarele secţii care se vor deschide la ora 00.00, ora României, vor fi în Australia, la Canberra (secţia nr.17), Sydney (secţia nr.18) şi Melbourne (secţia nr. 151). Conform legii, votul se derulează în intervalul orar 7.00-23.00, ora locală.

MAE a stabilit organizarea a 306 de secţii de votare în străinătate. De asemenea a realizat şi o hartă electronică, „de tip google map”, cu secţiile de votare din afara țării, cetăţenii români aflaţi în afara ţării putând consulta aplicaţia pe paginile web ale ministerului şi ambasadelor pentru a identifica adresa celei mai apropiate secţii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea