Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

A început procedura de insolvență pentru Parc Residence Alpha SRL. Dezvoltatorul imobiliar are datorii de aproape 10 milioane de euro

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

A început procedura de insolvență pentru Parc Residence Alpha SRL. Dezvoltatorul imobiliar are datorii de aproape 10 milioane de euro

Parc Residence Alpha SRL, o firmă de imobiliare din Alba Iulia cu datorii de aproximativ 9.4 miliaone de lei, intră în procedura de insolvență, în urma deciziei Tribunalului Alba, din data de 1 noiembrie 2023.

Administratorul firmei, până în urmă cu câteva luni, a fost avocatul Ovidiu Jidveian, iar cererea de insolvență a fost formulată de către noul administrator al firmei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La momentul actual compania are trei asociați, Olga Jidveian, cu un procent de 80% din firmă, Ovidiu Jidveian, cu 10% și o altă persoană fizică, tot cu 10% din companie.

Soluția Tribunalului Alba

„Admite cererea formulată de debitoarea Parc Residence Alpha SRL pentru deschiderea procedurii generale de insolvenţă şi, în consecinţă: În temeiul art. 71 din Legea nr.85/2014, Dispune deschiderea procedurii generale de insolvenţă împotriva debitoarei PARC RESIDENCE ALPHA SRL.

În temeiul art. 45 alin. 1 lit. d din Legea nr.85/2014, Numește administrator judiciar provizoriu CII Jurj Liliana Mariana, înregistrat în registrul formelor de organizare al UNPIR sub nr. RFO I-4194, care va îndeplini atribuțiile prevăzute de art.58 din Lege.

Stabileşte remuneraţia administratorului judiciar în baza decontului de lucrări din sumele rezultate în urma valorificării averii debitorului. Obligă debitoarea să pună la dispoziția administratorului judiciar toate informaţiile cerute de acesta cu privire la activitatea şi averea sa.

Dispune administratorului judiciar provizoriu notificarea deschiderii procedurii debitorului, asociaţilor, creditorilor şi Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Alba, în vederea efectuării mențiunii în temeiul art. 99, 100 din Legea nr.85/2014, precum şi tuturor băncilor unde debitoarea are deschise conturi.

Pune în vedere administratorului judiciar provizoriu prevederile art. 252 din Legea nr.31/1990 republicată şi dispune menționarea la registrul comer?ului a reprezentanților permanenți ai administratorului judiciar.

Stabilește în sarcina administratorului judiciar fixarea termenelor limită pentru:
– înregistrarea cererilor de admitere a creanțelor,
– întocmirea tabelului preliminar al creanțelor;
– depunerea contestațiilor,
– întocmirea tabelului definitiv,
– a adunărilor creditorilor.

Dispune trimiterea de către administratorul judiciar a notificărilor prevăzute de art.100 din Legea nr.85/2014, către toți creditorii debitorului. În temeiul art. 39 din Legea nr.85/2014,
Dispune deschiderea de către debitor a unui cont bancar, din care vor fi suportate cheltuielile aferente procedurii, în termen de 2 zile de la notificarea deschiderii procedurii. În caz de neîndeplinire a atribuţiei, contul va fi deschis de către administratorul judiciar.

În temeiul art. 66 alin. 6 şi 7 din Legea nr.85/2014, Califică drept declaraţii de creanţă cererile formulate de creditori pentru deschiderea procedurii insolvenței faţă de debitoarea Parc Residence Alpha SRL şi înregistrate pe rolul Tribunalului Alba”, se arată în soluția Tribunalului Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba, la faza națională. Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea