Rămâi conectat

Actualitate

A îmbrățișat un bătrân și i-a sustras suma de 720 de lei, după care a ascuns banii în toaleta unui local. Bărbat din Sebeș, cercetat pentru furt

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Sebeş au identificat, cu operativitate, o persoană bănuită de comiterea unui furt, prim metoda „îmbrăţişării”. Prejudiciul a fost recuperat integral.

La data de 27 martie a.c., în jurul orei 12.50, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către un vârstnic, de 83 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în municipiul Sebeş, i-a fost sustrasă, din buzunar, suma de 720 de lei.

În urma verificărilor efectuate cu operativitate de poliţişti, a fost identificat un bărbat de 53 de ani, din Municipiul Sebeş, ca persoană bănuită de comiterea furtului.

Se pare că acesta ar fi îmbrățișat victima, împrejurare în care i-ar fi sustras suma de bani pe care, ulterior, ar fi ascuns-o în toaleta unui local public din Sebeş.

Întregul prejudiciu a fost recuperat şi restituit păgubitului, iar faţă de persoana bănuită de furt a fost întocmit dosar penal.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Condițiile de acordare a burselor pentru elevi se schimbă: Prezența la școală și media la purtare, criterii eliminatorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Condițiile de acordare a burselor pentru elevi se schimbă: Prezența la școală și media la purtare, criterii eliminatorii Un proiect de ordonanță de urgență pentru modificarea și completarea Legii învățământului preuniversitar nr. 198/2023 și a Legii învățământului superior nr. 199/2023 schimbă condițiile de acordare a burselor pentru elevi. Astfel, în anul școlar 2024/2025 prezența și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea