Rămâi conectat

Curier Județean

A furat de Sfântul Andrei și a fost prins de Ziua Națională a României. Tânăr din Cricău, cercetat de polițiști

Dragoş Suciu

Publicat

în

În data de 1 Decembrie, poliţiştii Postului de Poliţie Galda de Jos l-au identificat pe un tânăr de 18 ani, din comuna Cricău, ca persoană bănuită de comiterea furtului unei drujbe, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată în dimineaţa aceleiaşi zile.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în seara zilei de 30 noiembrie 2014, F.I.A. a pătruns în curtea unei case aflată în construcţie, în localitatea Benic şi a sustras o drujbă a cărei valoare a fost estimată de păgubit la 1.700 de lei.

Cu ocazia activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze bunul sustras, acesta fiind restituit reclamantului.

Faţă de F.I.A. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

foto arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea