A furat 1.300 de lei de la o pacientă internată în spital. Dosar penal pentru o femeie de 45 de ani, care locuiește fără forme legale în Blaj

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Poliţiştii din Blaj au identificat-o pe o femeie din oraş ca bănuită de comiterea furtului unei sume de bani de la o pacientă internată în spital. Întregul prejudiciu a fost recuperat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 19 ianuarie a.c., Poliţia Municipiul Blaj a fost sesizată de către o femeie de 61 de ani, din Roşia de Secaş, cu privire la faptul că, în timp ce se afla internată în spital, i-a dispărut suma de 1.300 de lei.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de siguranţă publică, sprijiniţi de jandarmi, a fost identificată o femeie de 45 de ani, ce locuieşte fără forme legale în municipiul Blaj, ca bănuită de comiterea furtului. Se pare că aceasta, fiind internată pe aceeaşi secţie cu păgubita, ar fi profitat de neatenţia ei şi i-a sustras suma de bani.

Întregul prejudiciu a fost recuperat şi restituit reclamantei, iar faţă de bănuită a fost întocmit dosar penal în care este cercetată sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

 foto: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419