Rămâi conectat

Curier Județean

A furat 1.300 de lei de la o pacientă internată în spital. Dosar penal pentru o femeie de 45 de ani, care locuiește fără forme legale în Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Blaj au identificat-o pe o femeie din oraş ca bănuită de comiterea furtului unei sume de bani de la o pacientă internată în spital. Întregul prejudiciu a fost recuperat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 19 ianuarie a.c., Poliţia Municipiul Blaj a fost sesizată de către o femeie de 61 de ani, din Roşia de Secaş, cu privire la faptul că, în timp ce se afla internată în spital, i-a dispărut suma de 1.300 de lei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de siguranţă publică, sprijiniţi de jandarmi, a fost identificată o femeie de 45 de ani, ce locuieşte fără forme legale în municipiul Blaj, ca bănuită de comiterea furtului. Se pare că aceasta, fiind internată pe aceeaşi secţie cu păgubita, ar fi profitat de neatenţia ei şi i-a sustras suma de bani.

Întregul prejudiciu a fost recuperat şi restituit reclamantei, iar faţă de bănuită a fost întocmit dosar penal în care este cercetată sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

 foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea