Rămâi conectat

Curier Județean

A doua repartizare computerizată la licee în judeţul Alba: Doar 7 elevi s-au înscris în clasa a IX-a

Dragoş Suciu

Publicat

în

Astăzi, 25 iulie, are loc repartizarea computerizată din cadrul celei de-a doua etape de admitere în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor din seria curentă şi a celor din promoţiile anterioare care nu împlinesc vârsta de 18 ani până la începerea anului şcolar 2013 – 2014.

UPDATE: Vezi aici lista elevilor repartizaţi în a doua etapă în judeţul Alba

La finalul primei etape au fost repartizaţi 2.700 de elevi şi doar 18 elevi de clasa a VIII-a au rămas nerepartizaţi, iar locuri libere sunt aproape 500. În judeţul Alba în anul şcolar 2013 – 2014 au fost disponibile 123 de clase a IX-a, fiecare cu câte 28 locuri, cumulând un total de 3.444.

În 25 – 26 iulie, candidaţii repartizaţi în a doua etapă îşi pot depune dosarele de înscriere la şcolile la care au fost repartizaţi. Liceele vor transmite în 26 iulie situaţia locurilor rămase libere în urma neînscrierii candidaţilor admişi în cele două etape ale admiterii, iar între 29 iulie – 1 august va avea loc rezolvarea de către Comisia judeţeană de admitere a situaţiilor speciale ivite după cele două etape de repartizare computerizată, a repartizării candidaţilor care nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen şi a candidaţilor care nu au participat la primele două repartizări computerizate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea

Ziarul Unirea

Publicat

în

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea Campania „Moto Iepurașul” a ajuns anul acesta la cea de-a opta ediţie și așa cum ne-au obișnuit, motocicliştii cugireni vor aduce bucurie de Paști în casele mai multor persoane defavorizate din Cugir, Vinerea și Săliștea. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea