Rămâi conectat

Sport

A doua ediție a Trofeului „Anatolie Grințescu” la polo, la Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

A doua ediție a Trofeului „Anatolie Grințescu” la polo, la Alba Iulia

Bazinul Olimpic din Alba Iulia va fi gazda Trofeului „Anatolie Grințescu” la polo pe apă, ediția a doua, în perioada 6-8 septembrie.

Competiția organizată de fundația „Pro Polo – Anatolie Grințescu”, în parteneriat cu CSM Unirea Alba Iulia și Federația Română de Polo, va pune față în față șase dintre cele mai bune echipe la nivel U16 din România.

CSM Unirea Alba Iulia, CS Dinamo București, CS Crișul Oradea, Corona Brașov, Amefa Arad și CS Mureșul Târgu Mureș sunt cele șase formații care vor lupta pentru trofeu.

Prima ediție a turneului a avut loc în 2023 și s-a desfășurat în Capitală, în Bazinul Dinamo, fiind câștigată de Crișul Oradea U15.

Anatolie Grințescu (1 august 1939 – 2 iunie 2014) a fost una dintre marile personalități ale sportului românesc, reprezentând România la nu mai puțin de 5 ediții ale Jocurilor Olimpice, în calitate de jucător sau ca antrenor al selecțonatei de polo.

A cucerit 10 titluri de campion cu Dinamo, ca jucător, și alte două din postură de antrenor. La națională a evoluat de 131 ori sub tricolor, marcând 85 de goluri.

sursa: digisport.ro, CSM Unirea Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Ovidiu Bic, gol de trei puncte în “U” Cluj – Dinamo 1-0

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ovidiu Bic, gol de trei puncte în “U” Cluj – Dinamo 1-0 “U” Cluj a învins pe teren propriu cu 1-0 pe Dinamo București în ultimul meci din etapa a opta a Superligii de fotbal. Unicul gol a fost marcat în minutul 62 de mijlocașul abrudean Ovidiu Bic. Șutul său a fost deviat de Cristian […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea