Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

A ”curățat” cinci gospodării din Horea și Albac. Tânăr în arest preventiv pentru furturi cu un prejudiciu total estimat la 13.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Albac şi Horea, sprijiniţi de poliţiştii din Cîmpeni, l-au identificat şi reţinut pe un bărbat din judeţul Cluj, care, în ultimele două săptămâni, ar fi comis 5 furturi din gospodării din cele două comune şi o tentativă de furt de combustibil dintr-un utilaj aflat într-o carieră din comuna Horea. Va fi cercetat în stare de arest preventiv.

La data de 28.07.2017, poliţiştii Posturilor de Poliţie Albac şi Horea sprijiniţi de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Cîmpeni l-au identificat pe B.C., de 25 de ani, din comuna Aghireş, judeţul Cluj, ca persoană bănuită de comiterea mai multor furturi din anexe gospodărești, fapte reclamate celor două posturi de poliţie în perioada 15-24 iulie a.c.

Se pare că, în noaptea de 14/15.07.2017, tânărul ar fi pătruns, prin efracţie, în 3 anexe ale unor locuinţe din localităţile Măteşeşti şi Baba, comuna Horea şi a sustras 4 motofierăstraie electrice şi o motocositoate.

În noaptea de 22/23.07.2017, tânărul ar fi sustras din anexele unor locuinţe din comuna Albac, un motofierăstrău, o motocositoare, mai multe scule electrice şi mai multe canistre cu benzină şi motorină şi ar fi încercat să sustragă combustibil dintr-un utilaj aflat într-o carieră de piatră din comuna Horea.

Prejudiciul total, cauzat prin acesta fapte, a fost estimat la 13.000 de lei.

În cursul zilei de 29 iulie, B.C. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, iar ulterior judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Cîmpeni, care a dispus cercetarea în stare de arest preventiv, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a lui B.C. precum şi pentru recuperarea prejudiciilor cauzate prin faptele sale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Poliţiştii din Alba, la datorie de Floriile ortodoxe: Măsuri suplimentare și recomandări pentru siguranța cetățenilor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba, la datorie de Floriile ortodoxe: Măsuri suplimentare și recomandări pentru siguranța cetățenilor Inspectoratul de Poliție Județean Alba a luat măsurile necesare pentru prevenirea evenimentelor negative și desfășurarea în liniște a manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Floriilor Ortodoxe. Vor fi suplimentate efectivele de siguranță publică și va fi asigurată prezența echipajelor de poliție rutieră […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea