A comis-o din nou! Bătăuș din Ighiu reținut de polițiști și plasat de procurori sub control judiciar

Poliţiştii din Ighiu l-au reţinut pe un tânăr din comună care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, obişnuia să provoace scandaluri şi să-şi agreseze concetăţenii.

 

INFORMARE COVID-19

arestat la duba1Potrivit IPJ Alba, “luni, 2 noiembrie a.c., poliţiştii Postului de Poliţiei Ighiu au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de F.A.N., de 22 de ani din Ţelna, comuna Ighiu, care este bănuit de comiterea unei fapte de lovire sau alte violenţe, ce a fost sesizată poliţiei în dimineaţa aceleiaşi zile, printr-o plângere, formulată de un tânăr din aceeaşi comună.

 

În sarcina lui F.A.N., s-a reţinut faptul că, în data de 26 octombrie 2015, în jurul orelor 20.30, în timp ce se afla într-un bar din comună, l-a agresat pe un tânăr de 21 de ani, din aceeaşi comună, provocându-i leziuni pentru vindecarea cărora sunt necesare 2-3 zile de îngrijiri medicale.

 

F.A.N. are antecedente penale, fiind condamnat cu suspendare, pentru fapte similare. De asemenea, acesta a fost sancţionat contravențional de către poliţişti, în mai multe rânduri, pentru fapte de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

 

Tânărul a fost reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore şi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia care a dispus faţă de el, măsura preventivă a controlului judiciar.”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Clasa 3 noiembrie 2015 at 18:57

Dati-i drumul iara la nemernic!!!POATE UCIDE DATA VIITOARE<nu ar fi primul caz!!!
RUSINE MARE RUSINE

zoro 4 noiembrie 2015 at 22:44

la puscarie cu el . este un om fara scrupule si fara caracter macar acuma sa dea legea dovada de curaj nu cu oameni saraci care fura un borcan de zacusca pentru copii si li se da 5 ani pentru furt

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...