Rămâi conectat

Curier Județean

A ajuns la Psihiatrie după ce și-a incendiat autoturismul

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Poliţiştii din Livezile au constat joi după-amiază, că V.I., de 30 de ani, din localitatea Livezile şi-a incendiat autoturismul în câmp, în extravilanul localităţii Poiana Aiudului.

Autoturismul a ars în întregime iar în urma verificărilor efectuate a rezultat că în momentul în care a provocat incendiul bărbatul era sub influenţa alcoolului.

După producerea evenimentului, V.I. s-a deplasat la domiciliul său unde a avut un comportament violent faţă de familie, ameninţând că va incendia şi locuinţa. Poliţiştii au intervenit, bărbatul fiind transportat cu ambulanţa la Spitalul de Psihiatrie Alba Iulia, unde a rămas internat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 17-18 august 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 17-18 august 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 17-18 august 2024. Citește și: VIDEO | Cum se efectuează testele antidrog (drugtest): Explicațiile polițiștilor din Alba Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu atenție […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea