Rămâi conectat

Actualitate

A accidentat ușor un copil pe o trecere de pietoni din Cugir, însă nu a anunțat poliția. Oamenii legii l-au identificat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luni, la Poliţia Oraşului Cugir s-a prezentat o femeie însoţită de nepoata sa în vârstă de 8 ani şi a reclamat faptul că fetiţa a fost victima unui accident rutier ce a avut loc pe trecerea de pietoni, la intersecţia străzilor Victoriei cu Tineretului din Cugir.

Potrivit IPJ Alba, “în urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în jurul orelor 12.40, O.N.D., de 60 de ani, din municipiul Deva, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere minorei care era angajată în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, acroşând-o.

Conducătorul auto s-a convins de faptul că minora nu era accidentată grav şi a părăsit locul accidentului fără să anunţe poliţia despre producerea lui.

Ulterior acesta a fost identificat de către poliţişti, pe raza oraşului Cugir şi a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat faptul că nu era sub influenţa alcoolului.

Minora a fost transportată la spitalul din Cugir prezentând un traumatism la mâna dreaptă, fără să rămână internată în spital.

Faţă de O.N.D. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea