Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

A accidentat un vârstnic care traversa strada neregulamentar și l-a transportat apoi acasă. Acum șoferul din Avram Iancu riscă închisoarea

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marți, 28 august, la orele 18:00, Poliţia oraşului Cîmpeni, s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că în dimineaţa aceleiaşi zile, în jurul orelor 09.00, pe DJ 762, în comuna Avram Iancu, a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

La faţa locului s-a deplasat echipa de cercetare, care a stabilit că T.L.J., de 35 de ani, din comuna Avram Iancu, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Avram Iancu – Vidrişoara, l-a surprins şi accidentat cu partea stânga faţă a autoturismului, pe B.E., de 79 de ani, care s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis şi fără să se asigure.

După comiterea accidentului conducătorul auto l-a transportat pe vârstnic la domiciliul său, fără a anunţa poliţia despre producerea accidentului.

În jurul orelor 16,30, întrucât acuza dureri la nivelul membrelor inferioare, B.E., a fost transportat de familie la Spitalul orăşenesc Cîmpeni, unde s-a constat că avea o fractură la nivelul piciorului drept.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcootest care a evidenţiat faptul că nu era sub influenţa alcoolului.

Faţă de acesta a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei şi vătămare corporală din culpă.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea