Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

A accidentat o fetiță, beat la volan iar apoi și-a continuat drumul. Autorul, un bărbat din Șugag

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miercuri după-amiază, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că o minoră în vârstă de 13 ani, din localitatea Căpâlna, a fost acroşată de un autoturism al cărui şofer nu a oprit.

Potrivit IPJ Alba, “la locul evenimentului s-a deplasat imediat un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Sebeş, care, în urma cercetărilor efectuate a stabilit că minora a fost acroşată de un autoturism, în timp ce se deplasa pe acostamentul drumului, în dreptul imobilului cu nr. 113 A din Căpâlna, în urma impactului suferind leziuni uşoare la nivelul cotului stâng.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În baza indiciilor oferite de victimă şi cu sprijinul poliţiştilor Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, s-a reuşit identificarea conducătorului auto care a comis accidentul S.I., de 56 de ani, din localitatea Mărtinie, comuna Şugag iar în urma testării lui cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei iar pe numele său a fost întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducere sub influenţa alcoolului.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Când stațiile de monitorizare din județul Alba n-au fost stricate, măsurătorile au arătat că locuitorii au respirat un aer nepoluat, conform unui STAS din… 1987!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Când stațiile de monitorizare din județul Alba n-au fost stricate, măsurătorile au arătat că locuitorii au respirat un aer nepoluat, conform unui STAS din… 1987! Într-un raport privind activitatea pe anul 2023, Agenția pentru Protecția Mediului Alba a prezentat Colegiului Prefectural în ședința din 24 aprilie calitatea factorilor de mediu în judeţul Alba în cursul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea