Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Fabian Himcinschi – decisiv pentru „tricolorii mici”!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atacantul unirist Fabian Himcinschi (va împlini 17 ani pe 12 mai) a realizat golul victoriei pentru echipa naţională Under 17, care se menţine astfel în cursa calificării, albaiulianul având un palmares excelent în „tricolor”, cu 8 reuşite în 5 partide oficiale! Partida dintre România şi Rusia a fost câştigată de formaţia lui Adrian Văsâi cu scorul de 2-1 (0-1), rezultat care urcă naţionala noastră „Under 17” pe primul loc în grupa 7 a Turului de Elită pentru Campionatul European din 2011. România a fost condusă la pauză după golul marcat de Serderov (23), dar a revenit în a doua repriză, golurile realizate de „rezervele” Buia (57, penalty) şi Himcinschi (72) aducându-ne victoria în cel de-al doilea meci din Turul de Elită, disputat la Szombathely (Ungaria). Fabian Himcinschi a intrat la pauză şi a punctat decisiv după o acţiune personală, finalizată cu un şut la colţul lung (colegul său de club Eduard Schuller a rămas rezervă). Ultimul meci al României se va disputa pe 29 martie, împotriva gazdei Ungaria, de la ora 18.00, tot la Szombathely. Clasamentul grupei: 1. ROMÂNIA 4 puncte, 2. Rusia 3 puncte, 3. Ungaria 3 puncte, 4. Islanda 1 punct. La turneul final al Campionatului European din Serbia se califică doar prima clasată din grupă, înaintea ultimei runde toate echipele făcând calcule!
lRemiză la tineret
Echipa naţională „UNDER 21” a României a remizat sâmbătă cu formaţia similară a Israelului, scor final 1-1 (0-0), în cel de-al doilea joc din cadrul turneului amical „4 Nations Alpe – Adria, U 21 Cup 2011”, competiţie ce se  desfăşoară în oraşe din Austria şi Slovenia. În partida disputată la Klagenfurt-Welzenegg (Austria), Emil Săndoi i-a utilizat pe albaiulienii Dinu Moldovan (integralist între buturi) şi Gheorghe Grozav (a intrat la pauză). În cealaltă întâlnire a celei de-a doua zi, Albania – Georgia 3-0, următorul meci al României fiind tot marţi, cu Georgia, la Glanegg-St. Veit (Austria). (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea