Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă Horațiu Florea: Beniamin cel mut și hoț, deputat PSD minte de îngheață apele

Ziarul Unirea

Publicat

în

Beniamin cel mut și hoț, deputat PSD minte de îngheață apele

Deputatul traseist, Beniamin Teodosiu, poreclit Beniamin cel mut, întrucât nu cuvântă în Parlamentul României este și un mare mincinos. Prezența lui ca parlamentar se simte doar prin prezența la casierie, întrucât ca deputat omul este ZERO barat.

Incolor, insipid, inodor, precum pătrunjelul în zeamă. Într-un comunicat trimis presei locale, Beniamin cel care speră la încă patru ani de casierie, minte cu nerușinare când afirmă ca Marcel Ciolacu a trimis în Parlament, legea de creștere a plafonului de neimpozitare a pensiilor.

Deși a stat degeaba în Parlament, Beniamin cel mut nu înțelege ca o ordonanță de urgență ar fi dus legea pensiilor în zona de constituționalitate. Și asta ar fi însemnat blocarea creșterilor de pensii făcute de către PNL. Este singurul motiv pentru care Ciolacu, omul care se vrea președinte fără diplomă de bacalaureat, a fost obligat să accepte că proiectul de lege al PNL, cel care crește pensiile, îl mai scapă de înjurăturile pensionarilor ceferiști și mineri, cei cărora tot Ciolacu le-a tăiat pensiile.

Mulți spun că Beniamin suferă de tulburări de personalitate. Când era la USR înjura “ciuma roșie”, iar acum că a devenit pesedist, pentru că mai vrea patru ani la casierie ca deputat, înjură PNL. Omul, ca un tonomat, cântă ce vrea cel care introduce fisa. Omul “nou” în politică este exemplul cel mai viu al traseismului pentru putere, viclean ca un șarpe, mincinos de îngheață apele.

PSD a reușit din nou să se facă de rușine cu un impostor mincinos. Nu ne credeți pe toți proști, domnule Beniamin cel mut. Știm mulți să facem diferența între un OUG și o lege semnată doar de Liberali și de niciun pesedist. Sunteți doar o întruchipare a ceea ce înseamnă minciuna și hoția. Despre ideea de parvenit nici nu are rost să mai vorbim!

Horatiu Florea
Membru BPJ PNL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Sistemul de iluminat public din comuna Sântimbru a fost modernizat: Finanțare nerambursabilă de aproximativ 360.000 de euro, de la Agenția Fondului de Mediu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sistemul de iluminat public din comuna Sântimbru a fost modernizat: Finanțare nerambursabilă de aproximativ 360.000 de euro, de la Agenția Fondului de Mediu La mijlocul lunii august 2024, administrația locală Sântimbru a dat startul lucrărilor pentru modernizarea sistemului de iluminat public în fiecare sat din comună. Pe data de 14 august s-a început localitatea DUMITRA, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea