Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO | Lucrările avansează pentru construirea bazinului de înot didactic și agrement de la Aiud: A fost turnată fundația

Bera Larisa

Publicat

în

FOTO | Lucrările avansează pentru construirea bazinului de înot didactic și agrement de la Aiud: A fost turnată fundația

Construcția bazinului de înot didactic și de agrement din Aiud continuă cu succes, iar lucrările recente au marcat un pas important în dezvoltarea acestui proiect. Fundația a fost recent turnată, oferind o bază solidă pentru următoarele etape ale construcției.

Citește și: FOTO | Stadiul lucrărilor la sala de sport din comuna Șpring: Se lucrează la construirea etajului

Bazinul de înot, construit de la zero, este destinat să ofere atât facilități educative pentru tineri, posibilitatea de antrenament și competiții pentru sportivi, cât și opțiuni de recreere pentru întreaga comunitate. De asemenea, sunt prevăzute zone de relaxare.

Terenul pe care se va amplasa bazinul are 4.928,41 mp, are dimensiunile maxime 67,20 x 74,00m si este amplasat la 6,00m de limita de nord a proprietăţii. Indicatorii urbanistici se refera la suprafaţa de 4.928,41mp.

Cladirea pentru bazin

Dimensiuni

Clădirea va fi subsol partial + parter + 1etaj partial si se va înscrie intr-un dreptunghi cu dimensiunile 36,95 x 39,70m; inaltimea la streasina va fi de 3,87m, inaltimea la coama va fi de 10,62m. Suprafaţa construita a clădirii va fi de 1.289,13mp, cea desfasurata fara subsol va fi de 1.684,45mp.

Clădirea se va amplasa cu următoarele retrageri:

-17,15m fata de limita de proprietate către nord,

-17,15m fata de limita de proprietate către sud,

-18,00m fata de limita de proprietate către est,

-11,05m fata de limita de proprietate către vest.

Funcţiuni

Va exista un acces principal si 2 secundare la cota trotuarului, precum si 4 accese secundare la nivel; subsolului. Din holul de acces va exista holul de distribuţie al clădirii; accesul la etaj se va face pe o scara principala si pe 2 scări secundare. Accesele la subsol se vor face din exterior.

La subsol, la cota -3.20 vor fi spatii tehnice; la cota -1.40 va fi bazinul si spaţiul tehnic perimetral bazinului.

La parter vor fi plaja bazinului si spatiile pentru sportivi. Bazinul va avea 15,40 x 25,02m, plajele laterale vor avea 2,00m, cele de capat vor avea 6,85m.

La etaj -care va fi o supanta- vor fi gradenele pentru 124 de spectatori, o sala de forţa si una pentru gimnastica aerobica, precum si vestiare pentru acestea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Unitățile de învățământ din comuna Ighiu, dotate cu mobilier și echipamente digitale , printr-o finanțare PNRR. Licitația de peste 500.000 de lei lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Unitățile de învățământ din comuna Ighiu, dotate cu mobilier și echipamente digitale , printr-o finanțare PNRR. Licitația de peste 500.000 de lei lansată pe SEAP Administrația comunei Ighiu, a lansat recent licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice care prevedere dotarea a patru unități de învățământ din comuna Ighiu, cu mobilier și echipamente digitale cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea