Rămâi conectat

Politică Administrație

Donald Trump a devenit OFICIAL candidatul Partidului Republican pentru alegerile prezidențiale din SUA

Unirea Ziarul

Publicat

în

Donald Trump a devenit OFICIAL candidatul Partidului Republican pentru alegerile prezidențiale din SUA

Partidul Republican l-a nominalizat oficial luni pe Donald Trump drept candidat al său la preşedinţie pentru scrutinul prezidenţial din 5 noiembrie, informează Reuters.

Anunţul a fost făcut în cadrul convenţiei naţionale a Partidului Republican, care se desfăşoară între 15-18 iulie în Milwaukee, statul Wisconsin.

Citește și: VIDEO | Tentativă de ASASINAT asupra fostului președinte Donald Trump: Trăgătorul, un tânăr de 20 de ani, a fost ucis, împreună cu o altă persoană prezentă la miting

Separat, Donald Trump a anunţat luni că-l alege pe senatorul de Ohio, J.D. Vance, pentru a-i fi vicepreşedinte în cazul în care va câştiga alegerile prezidenţiale din noiembrie.

„Am decis că persoana cea mai aptă pentru a asuma funcţia de vicepreşedinte al SUA este senatorul J.D. Vance, din marele stat Ohio”, a scris politicianul republican pe reţeaua sa de socializare, Truth Social.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat presă PSD Alba: Bătaia de joc a PNL Alba continuă: Pe timp de caniculă, oamenii sunt lăsați fără apă curentă!

Bera Larisa

Publicat

în

Comunicat presă PSD Alba: Bătaia de joc a PNL Alba continuă: Pe timp de caniculă, oamenii sunt lăsați fără apă curentă! PNL Alba continuă bătaia de joc. La aproape 40 de grade Celsius, oamenii din anumite zone din mediul rural sunt lăsați fără apă curentă, fiind astfel văduviți de un drept fundamental și un trai […]

Citește mai mult