Rămâi conectat

Curier Județean

Dilema unui ghid de turism: ”De ce aș mai face acest lucru? Sunt atâția oameni plătiți cu bani grei pentru a promova Alba Iulia”

Bera Larisa

Publicat

în

Dilema unui ghid de turism: ”De ce aș mai face acest lucru? Sunt atâția oameni plătiți cu bani grei pentru a promova Alba Iulia”

Dan Chindriș, unul dintre cei mai cunoscuti ghizi de turism din Alba Iulia, a abordat pe pagina de socializare subiectul privind posibilitate de promovare a orașului Alba Iulia, în afara țării.

Citește și: Turismul s-a PRĂBUȘIT în Alba: Numărul de turiști a scăzut drastic, județul pe ultimul loc cu cea mai scăzută valoarea indicelui de utilizare netă a capacităţii de cazare

„Tocmai m-am bucurat foarte mult pentru că zilele trecute am ajuns la un acord pentru a scrie câteva articole legate de turism într-un important ziar din afara țării cu posibilitatea de a fi preluate la un al doilea ziar.

Lucram la primul articol și mă gândeam că abordarea ar putea fi după modelul ,,Redescoperim România”, pornind tot de la Alba Iulia. Până la urmă, o formulă eficientă de a promova locurile frumoase și experiențele minunate pe care țara noastră le poate oferi.

Recunosc însă, faptul că ziua de azi m-a blocat. De ce aș mai face acest lucru? Sunt atâția oameni plătiți cu bani grei pentru a promova Alba Iulia. Răspunsul îl găsesc rapid și am două motive.

Primul este că atunci când trec pe la Obeliscul lui Horea, Cloșca și Crișan știu că la acel monument a lucrat și bunicul meu, iar celălalt este că pe Sala Unirii este scris numele unui alt străbun.

Sper să reușesc să termin cât mai repede primul articol!” a transmis Dan Chindriș unul dintre cei mai cunoscuti ghizi de turism din Alba Iulia pe pagina de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Albaiulianul Francisc Oscar Gal, numit secretar de stat la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale

Bera Larisa

Publicat

în

Albaiulianul Francisc Oscar Gal, numit secretar de stat la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale Francisc Oscar Gal din Alba Iulia a fost numit secretar de stat la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale printr-o decizie emisă de prim-ministrul Marcel Ciolacu pe 3 iulie, publicată ulterior în Monitorul Oficial. Citește și: Categoria de români care ar putea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea