Rămâi conectat

Sport

Supremia Golf Cup la a IV-a ediţie

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Sâmbătă, 26 mai, o nouă competiţie la Pianu de Jos

Compania Supremia Grup va susţine sâmbătă, 26 mai cea de-a patra ediţie a unui eveniment sportiv ce se impune încet dar sigur în lumea jucătorilor de golf şi devine tradiţie: Supremia Golf Cup. Evenimentul organizat în incinta Clubului de Golf „Paul Tomiţă” din localitatea Pianu de Jos, cu scopul de a stimula practicarea sportului în aer liber şi de a exploata potenţialul business va reuni ca şi în anii precedenţi, un număr de peste 200 de persoane reprezentând elita jucătorilor de golf amator din ţară şi străinătate, parteneri şi colaboratori, reprezentanţi ai oficialităţilor locale şi ai mass-media.
Supremia Golf Cup este un turneu OPEN, înscrierea fiind liberă. La competiţie participă anual jucători amatori de golf, legitimaţi la unul din cluburile de golf membre ale Federaţiei Române de Golf sau Federaţiei Internaţionale de Golf. Sponsorii competiţiei sunt: Compania Supremia Grup – sponsor principal, Restaurantul Preciosa, Update Advertising, Caresta bags, Axa Porcelaine, Jidvei, iar printre partenerii media ai întrecerii se află Ziarul Unirea.
Înfiinţată în anul 2000 cu capital privat integral românesc, Supremia Grup este liderul pieţei de ingrediente alimentare din România. Supremia Grup, cu un număr de 236 angajaţi şi un punct de lucru situat strategic în Bucureşti deţine un portofoliu de peste 1400 de clienţi activi din România dar şi din Europa. În acest moment compania Supremia traversează o perioadă de dezvoltare accentuată, capacitatea fostului sediu central dovedindu-se a fi insuficientă. Noul sediu central al companiei – o investiţie de peste 9 milioane de euro – a fost inaugurat la începutul anului 2011 odată cu aniversarea a 10 ani de activitate şi este localizat în Alba Iulia. Cifra de afaceri a companiei a atins în anul 2011 pragul de 27 milioane de euro. (M.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Andrea Zsebe (LPS Alba Iulia), 4 medalii la Cupa României la înot | Clubul din Cetatea Marii Uniri, reprezentat de 11 sportivi

Dan HENEGAR

Publicat

în

Andrea Zsebe (LPS Alba Iulia), 4 medalii la Cupa României la înot. Clubul din Cetatea Marii Uniri, reprezentat de 11 sportivi la competiția de la Târgu Mureș Andrea Zsebe (LPS Alba Iulia) a cucerit 4 medalii (una de aur, două de argint și una de bronz) la Cupa României la înot (seniori, tineret, juniori I […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea