Rămâi conectat

Curier Județean

AVARIE la rețeaua județeană de apă, în Alba! Mai multe localități, fără apă potabilă

Ziarul Unirea

Publicat

în

AVARIE la rețeaua județeană de apă, în Alba! Mai multe localități, fără apă potabilă

O nouă problemă semnificativă a apărut în dimineața zilei de luni în cadrul rețelei de alimentare cu apă a județului Alba, potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții SC APA CTTA SA ALBA.

Conform operatorului, există o notificare privind oprirea furnizării de apă potabilă pe data de 25 septembrie 2023, din cauza unei defecțiuni majore la aducțiunea generală a sistemului de furnizare cu apă potabilă din zona municipiului Aiud, care deservește întreg județul Alba.

Această întrerupere afectează următoarele localități: Gârbova de Jos (Tifra), Mirăslău (zonele înalte ale localității), Decea, Rădești, comuna Unirea, Noșlac, Cisteiu de Mureș, Micoșlaca, Uioara de Sus, Uioara de Jos, orașul Ocna Mureș, Războieni și Captalan, până când defecțiunea va fi remediată.

Este important de menționat că și locuitorii din localitățile aflate pe această rută, care dispun de rezervoare de stocare a apei, ar putea fi afectați, deoarece durata lucrărilor și consumul din perioada aceasta ar putea afecta rezervele lor.

După finalizarea lucrărilor, există, de asemenea, posibilitatea ca parametrul de turbiditate al apei să înregistreze anumite modificări, motiv pentru care se recomandă clienților să utilizeze apa cu prudență în activitățile casnice.

Reprezentanții APA CTTA Alba au subliniat că orice perturbări sau zone în care apar probleme trebuie semnalate imediat la Dispeceratul Alba Iulia, la numărul de telefon: 0258 – 834501, pentru a permite intervenția rapidă și soluționarea problemelor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Mai multe cartiere din Alba Iulia fără curent din cauza unor probleme în rețeaua Transelectrica

Bera Larisa

Publicat

în

Mai multe cartiere din Alba Iulia fără curent din cauza unor probleme în rețeaua Transelectrica Locuitorii din mai multe cartiere din Alba Iulia au rămas fără curent, duminică dimineața, din cauza unor probleme în rețeaua de transport a Transelectrica. Citește și: DEER – Sucursala Alba anunță întreruperile de energie electrică programate pentru intervalul 15.07-21.07.2024 și suplimentar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea