Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Elevii merituoși din comuna Ighiu, premiați pentru rezultatele obținute la concursul „Cei mai buni dintre cei buni”, ediția a III-a

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii merituoși și silitori, din comuna Ighiu, au fost premiați joi, 13 iulie, de către administrația locală. Participanții la etapa finală a concursului „Cei mai buni dintre cei buni” au primit diplome și bani, oferite de primarul Traian Rusu.

Din cei peste 200 de copii de la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Ighiu, cu structurile aferente, care au concurat la prima etapă, 80 au fost cei care s-au clasat pe primele trei locuri la etapa finala a concursului și au fost răsplătiți cu diplome și premii în bani.

”Azi, cu multă bucurie si emoție sufletească, în calitate de primar și de inițiator al acestui minunat proiect, am înmânat premiile si diplomele obținute de elevii participanți la etapa finală (pe comună) a Concursului „Cei mai buni dintre cei buni”, aflat la ediția a III-a.

Aceștia mi-au transmis emoție, bucurie dar si satisfacția că a fost apreciată toată munca si osteneala lor. Aceasta a fost si ideea: de a-i stimula sa învețe cât mai bine, de a-i asigura de faptul ca sunt alături de ei!

Îi felicit încă o dată atât pe ei, pe cadrele didactice care i-au coordonat si îndrumat, cât și pe părinții lor pentru aleasa educație! Sunt foarte mândru de nivelul educației din comuna noastră!

Vacanță plăcută, dragilor! Să vă bucurați de vacanță, de familie, de tot ce vă înconjoară!”, a transmis Traian Rusu, edilul comunei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FACIAS aduce acuzații grave la adresa poliției: Aparatele DrugTest, risipă de fonduri publice

Bera Larisa

Publicat

în

FACIAS aduce acuzații grave la adresa poliției: Aparatele DrugTest, risipă de fonduri publice Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a acuzat, vineri, Poliția Română pentru risipirea resurselor financiare pe aparate DrugTest care au o marjă de eroare mare. Organizația oferă cetățenilor un model de acțiune în instanță pentru a solicita despăgubiri în urma […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea