Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO| TRAGEDIE în Alba: Minorul de 12 ani a fost găsit DECEDAT. Salvatorii care l-au scos din apă nu au mai putut face nimic

BONTEA Alexandru

Publicat

în

TRAGEDIE în Alba: Minorul de 12 ani a fost găsit DECEDAT. Salvatorii care l-au scos din apă nu au mai putut face nimic

Detașamentul de pompieri Aiud în cooperare cu echipa de scafandri a ISU Alba Iulia intervin pentru cautarea unui copil în localitatea Ciugudu de Jos, comuna Unirea.

Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un copil, posibil căzut, într-un lac artificial, cu adâncimea între 1.5 – 2.5m.

În cadrul evenimentului au intervenit o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, o autospecială cu scafandrii, două bărci pneumatice, și o ambulanță SAJ.

UPDATE, ora 18.35: Ca urmare a acțiunii de căutare cu barcă pneumatică, băiatul în vârsă de 12 ani a fost găsit și extras la mal, aflându-se în stop cardio-respirator și prezentând rigiditate cadaverică.

Acesta fost predat de către pompierii militari echipajului medical prezent la locul producerii evenimentului, ulterior fiind declarat decesul băiatului de către aceștia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

APEL UMANITAR: Vlad Chețan, un copil de 7 ani, din Aiud, are nevoie de 24.000 de euro pentru un transplant de celule stem în Turcia

Bera Larisa

Publicat

în

APEL UMANITAR: Vlad Chețan, un copil de 7 ani, din Aiud, are nevoie de 24.000 de euro pentru un transplant de celule stem în Turcia Alexandra Chețan, în vârstă de 32 de ani, din Aiud, Alba, solicită ajutorul comunității pentru fiul ei, Vlad Bogdan, în vârstă de 7 ani și 5 luni. Vlad suferă de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea