Rămâi conectat

Ştirea zilei

Scandal în curtea unei școli din Alba: Un părinte a agresat un elev, i-a „rupt fâșul” și l-a amenințat că îl bate după orele de curs. Ce pedeapsă au decis magistrații

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Scandal în curtea unei școli din Alba: Un părinte a agresat un elev, i-a „rupt fâșul” și l-a amenințat că îl bate după orele de curs. Ce pedeapsă au decis magistrații

Un bărbat a agresat un elev al unei școli din Roșia Montană, după ce, trecând pe lângă curtea școlii, a observat cum elevul îl agresa pe fiul acestuia. Bărbatul i-a rupt geaca elevului și l-a lovit cu palma, amenințându-l că o să îl bată după orele de curs.

Martorii audiaţi in cursul urmăririi penale, au prezentat aspecte care au avut loc după momentul incidentului dintre părţi şi s-a apreciat că nu se mai impune reaudierea lor in instanţă, în cauză existând martori direcţi ai acestui incident.

Din probele administrate in cursul urmăririi penale şi a judecăţii se va putea reţine starea de fapt menţionată în actul de sesizare , în sensul că în data de 14 ianuarie 2019, în jurul orei 10:30, inculpatul mergea pe jos pe Drumul Naţional 74, pe lângă Şcoala Gimnazială din Roșia Montană, moment în care a văzut că mai mulţi elevi erau în curtea şcolii, printre aceştia fiind şi fiul său şi persoana vătămată.

Inculpatul a văzut cum aceştia s-au îmbrâncit reciproc, fapt ce l-a determinat să intre în curtea şcolii unde l-a îmbrâncit pe copil, rupându-i geaca de pe el şi l-a lovit cu palma peste spate.

Între aceştia a intervenit o martoră, aceasta solicitându-i inculpatului să înceteze să îl mai agreseze pe elev, însă fără nici un rezultat astfel că aceasta a fost nevoită să intervină fizic pentru a-i despărţi pe cei doi.

Aceasta l-a rugat pe inculpat să părăsească incinta şcolii, iar pe elev l-a trimis în holul şcolii.

În acel moment, inculpatul l-a ameninţat pe elev că o să îl aştepte după terminarea orelor de curs, o să-l prindă şi o să-l bată, creându-i acestuia o stare de temere, lucru ce l-a determinat să îl sune pe bunicul său şi să îi spună despre cele întâmplate. La insistenţele profesorilor, inculpatul a părăsit incinta unităţii de învăţământ.

În urma celor întâmplate, la scurt timp în şcoală au venit bunicii şi tatăl elevului, care au provocat scandal în cancelarie şi în holul şcolii datorită celor întâmplate.

La şcoală a venit din nou şi inculpatul şi concubina sa, care au intervenit şi ei, continuând scandalul până la sosirea organelor de poliţie şi jandarmerie. În timpul scandalului dintre aceştia, datorită strigătelor şi gălăgiei create, nu au mai putut fi susţinute orele de curs.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT rutier în Meteș: O mașină s-a răsturnat în afara părții carosabile. Intervin pompierii din Alba Iulia cu două autospeciale

Bera Larisa

Publicat

în

ACCIDENT rutier în Meteș: O mașină s-a răsturnat în afara părții carosabile. Intervin pompierii din Alba Iulia cu două autospeciale Un accident rutier s-a produs vineri seara, în jurul orei 19.50, pe raza localității Meteș. O mașină s-a răsturnat. Citește și: VIDEO | TRAGEDIE evitată ”la mustață”, pe un drum din Alba: Depășire periculoasă, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea