Rămâi conectat

Sport

Baza sportivă „Tenis Pro Lincă” din Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Locul unde tenisul de câmp este la el acasă

Baza sportivă „Tenis Pro Lincă” din Alba Iulia va găzdui în acest an 8 competiţii de tenis de câmp, aprobate de Federaţia Română de Tenis conform cererilor de licenţă şi cuprinse în calendarul competiţional 2012. La aceste turnee, dedicate copiilor, amatorilor, dar şi tenismenilor de performanţă, sportivii vor fi premiaţi cu diplome, plachete, cupe şi obiecte promoţionale. Câştigătorii vor primi puncte necesare întocmirii de către FRT a clasamentului general pe vârstă la nivel naţional.
Istoricul oraşului Alba Iulia şi frumoasele amenajări ale Cetăţii Alba Carolina atrag tenismeni şi antrenori din întreaga ţară, baza „Tenis Pro Lincă” fiind amplasată tocmai în zona cetăţii bastionare, eforturile primăriei municipiului Alba Iulia, ale Consiliului Judeţean Alba şi clubului de tenis îndreptându-se tocmai spre o cât mai bună primire a vizitatorilor şi implicit prin asigurarea unor condiţii deosebite. Clubul de tenis are în plan şi câteva proiecte care se doresc a fi puse cât mai repede în practică, cu multă înţelegere din partea colaboratorilor. „În primul rând dorim să iniţiem la Alba Iulia programul naţional «Kalokagathia» care prevede stimularea interesului pentru educaţie fizică şi sport în rândul preşcolarilor şi şcolarilor mici. În acest sens s-a discutat cu reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba şi pentru început a fost aleasă o grădiniţă de la care copiii din grupa mare să participe la jocuri sportive cu mingea şi rachete de tenis”, a declarat antrenorul Ioan Lincă.
Un alt proiect îndrăzneţ prevede organizarea unei competiţii de tenis profesionist, cu prezenţa a 8 tenismeni de calibru din Transilvania, responsabilii clubului sperând în sprijinul anumitor personalităţi din oraşul Marii Uniri, pentru a găzdui în 2012 acest eveniment de seamă. „Cei care doresc să înveţe tenisul şi să-l joace împreună cu prieteni sunt aşteptaţi la baza noastră. Nu răpiţi şansa copiilor de a fi sănătoşi şi competitivi. Tenisul învăţat la vârste fragede nu se uită niciodată şi poate fi practicat toată viaţa”, a mai adăugat antrenorul Ioan Lincă („Tenis Pro Lincă”). (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSU Alba Iulia, la Săcele, cu 12 noutăți în efectiv | Ultimele nume, Paharnicu și Dinu, iar Marian Vlad este antrenor cu portarii

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU Alba Iulia, la Săcele, cu 12 noutăți în efectiv | Ultimele nume, Paharnicu și Dinu, iar Marian Vlad este antrenor cu portarii CSU Alba Iulia s-a deplasat în stagiul centralizat de la Săcele, cu 12 noutăți în efectiv, consemnându-se iarăși o modificare substanțială a lotului. Formația universitară se va pregăti la Brașov până în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea