Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Corvinul Hunedoara – CSM Unirea Alba Iulia 3-0 (1-0) | Liderul, coșmar pentru echipele din Alba, Agbomoniyi – eliminat în minutul 70

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSM Unirea Alba Iulia a pierdut la Hunedoara, în fieful liderului, pe Stadionul „Michael Klein”, în a 14-a rundă a Ligii 3, scor 0-3 (0-1).

„Alb-negrii” au avut iarăși probleme cu arbitrajul, la fel ca la Ungheni, iar gazdele sunt adevărat coșmar pentru cojudețene cu 7 victorii fără a primi gol. golaveraj 24-0!

*1-0, MIN: 36: M. COMAN a punctat cu capul la centrarea lui Neacșa

*2-0, MIN. 73: N. PĂRVULESCU a majorat avantajul, pe un contraatac

*3-0, MIN. 90: NEACȘA, din lovitură liberă

*D. Pop – iertat de „roșu”!

În minutul 65, fundașul D. Pop a fost iertat de o eliminare, după un duel aerian cu Fetița, la finele căruia centralul l-a trimis pe unirist în afara terenului să se spele de.. sânge. Era o fază de roșu direct, în condițiile în care apărătorul hunedorean avea deja un galben. Iar peste câteva minute, albaiulienii au rămas în inferioritate, iar totul s-a încheiat, fiind eliminat Agbomoniyi (70, primul galben, ușor acordat, pentru proteste). O manieră de arbitraj potrivnică vizitatorilor, care au acuzat eliminarea nigerianului

*Marcel Rusu: „Rezultat mincinos, nu știu să se fi schimbat regulamentul!”

În startul dialogului telefonic despre joc, Marcel Rusu a spus în mod sugestiv: „Nu știu să se fi schimbat regulamentul și gazdele să evolueze în 14„, iar trecând de acest aspect, antrenorul unirist și-a spus punctul de vedere despre confruntarea cu liderul, la finele căreia i-a pierdut pe Fetița, Agbomoniyi – suspendați și Adnan – accidentat: „Îmi felicit jucătorii pentru efortul depus, rezultatul este unul mincinos! Felicit Corvinul pentru victorie, dar în special brigada de arbitri. Un joc bun prestat de noi, dar totul s-a rupt la acea eliminare, plus faza în care Fetița a fost plin de sânge. În plus, în prima repriză Fetița a primit galben, dar el fusese faultat în afara careului de portarul advers„, a menționat Marcel Rusu.

„Alb-negrii” au strâns 21 de puncte și abordează în premieră un joc din postura de echipă clasată pe poziția a 4-a, una de play-off. Elevii lui Florin Maxim domină copios seria, cu o singură sincopă în 13 runde, o remiză la Reghin, în rest doar victorii.

 

Echipe

Corvinul: Lefter – F. Iacob, D. Pop, A. Vlad, Neacșa – Chindriș/ cpt, Bradu – Hergheligiu, M. Lupu, N. Pîrvulescu – M. Coman; rezerve D. Roman, Roșu, Mercioiu, Borțoneanu, Mar, Pocioian, Mitran, Lupușor. Garutti. Antrenor Florin Maxim.

CSM Unirea: Iovicin – Harangozo, Dehelean (46, Sebaș), Benkirat (78, Oneț), Banienschi – Fetița (78, Epure), Mâlnă,  R. Ivan, C. Cristea/ cpt (78, Circov), Bârdea (46, Indrei) – Agbomoniyi; rezerve Sântoma – An. Moldovan, F. Morar, Cîrloanță. Antrenor Marcel Rusu.

Arbitri G. Feleki (Odorheiu Secuiesc), Z. Tamași (Odorheiu Secuiesc), R. Svatsinka (Reșița) Observatori M. Salomir (Cluj-Napoca), I. Poclid (Timișoara)

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea