Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO| Tragedie fără margini: Încă un șofer din Alba DECEDAT pe drumurile Europei. A intrat cu duba sub un TIR, în Slovacia

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

FOTO| Tragedie fără margini: Încă un șofer din Alba DECEDAT pe drumurile Europei. A intrat cu duba sub un TIR, în Slovacia

Un accident rutier mortal a avut loc miercuri seara, în Slovacia aproape de granița cu Ungaria. Conducătorul auto, un bărbat din județul Alba, a fost găsit decedat.
Polițiștii rutieri din Bratislava au răspuns miercuri seară la un accident rutier petrecut pe autostrada D2 aproape de granița cu Ungaria.

Accidentul a avut loc în jurul orei 18:45. Șoferul autoutilitarei, un bărbat din Bucerdea Grânoasă, județul Alba, a fost declarat decedat la fața locului. Mihai Ioan Plitea a lăsat în urma lui 2 fetițe.

Mesajele de condoleanțe nu au încetat să apară pe rețelele de socializare, acestea fiind fie în română, fie în slovacă: ”Dumnezeu să te odihnească în pace, vărule!”, ” Isten nyugtassa bekeben!”

Accidentul a fost anunțat și pe pagina oficială de Facebook a Poliției din Bratislava: ”19.34h – Poliţiştii rutieri Bratislava intervin în prezent la un accident rutier produs pe autostrada D2 pe direcţia Ungariei.

Cu puțin timp înainte de ora 18:45 o autoutilitară a intrat în spatele unui camion. Șoferul autoutilitară a suferit răni grave în urma coliziunii.

O secțiune de autostradă este în prezent impracticabilă din cauza îndepărtării consecințelor acesteia. Șoferii sunt încurajați să urmeze instrucțiunile poliției și să-și sporească prudența!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Protest spontan la Arhivele Naționale – Serviciul Județean Alba. Angajații au întrerupt activitatea timp de o oră. Care sunt nemulțumirile lor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Protest spontan la Arhivele Naționale – Serviciul Județean Alba. Angajații au întrerupt activitatea timp de o oră. Care sunt nemulțumirile lor Vineri, 17 mai 2024,  între orele 09:30 – 10:30, angajații din ARHIVELE NAȚIONALE – SERVICIUL JUDEȚEAN ALBA au decis să protesteze prin întreruperea activității și anularea programului de lucru cu publicul. Angajații din Arhivele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea