Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Proprietarul Jidvei, investiție de 6 milioane de euro într-o cramă din Dobrogea unde are 430 de hectare de viţă-de-vie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Proprietarul Jidvei, antreprenorul Claudiu Necşulescu, unul dintre cei mai mari producători de vin din România, a investit începând cu 2008 circa 6 milioane de euro într-o cramă din Dobrogea şi în 430 de hectare de vie în zonă.

„Crama Navigo deţine 430 de hectare de viţă-de-vie pe rod, aflându-se într-o continuă extindere. Cele 430 de hectare sunt în proprietatea noastră“, spune Claudiu Necşulescu. Omul de afaceri a investit în businessul Navigo încă din 2008, când a achiziţionat primele imobile şi o parte din viţa-de-vie.

Acest business este operat independent şi poartă numele de Navigo. „Crama Navigo este o cramă nouă, modernă, situată într-un spaţiu încărcat de istorie, Dobrogea, care reuneşte toate elementele necesare cultivării viţei-de-vie: solul nisipos, căldura soarelui, influenţa ră­co­ritoare a Dunării şi a Mării Negre şi cantităţi reduse de precipitaţii din perioada de coacere“, spune Claudiu Necşulescu.

El adaugă că în anul 2008 a achiziţionat primele active – două imobile în care nu funcţionaseră niciodată crame şi 250 hectare de viţă-de-vie epuizată. Necșulescu mai spune că are în continuare planuri de dezvoltare, dorind să mai achiziţioneze teren şi intenţionând să investească şi în tehnologie şi turism viticol.

Sursa: zf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea