Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

Start-Up Nation 2022: Înscrieri la fondurile de maxim 200.000 lei fiecare pentru firme noi din România. Subprefectul Mureșan: „Pot fi construite baze solide ale unor afaceri românești”

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Start-Up Nation 2022: Înscrieri la fondurile de maxim 200.000 lei fiecare pentru firme noi din România. Subprefectul Mureșan: „Pot fi construite baze solide ale unor afaceri românești”

Cea de-a treia ediție a programului Start-Up Nation a fost lansată marți pe platforma informatică granturi.imm.gov.ro. De la ora 10:00, aplicanții, cu profilul, userul și parola generate, vor completa, semna electronic, încărca și transmite formularul de înscriere.

„De mâine, cea de-a treia ediție a programului Start-Up Nation devine realitate! Antreprenorii, care doresc să îmbunătățească performanța economică a noilor afaceri pe care le administrează, au posibilitatea de a obține fonduri nerambursabile în valoare maximă de 200.000 lei. Înscrierile se vor putea efectua exclusiv online, până la începutul lunii septembrie. Pe această cale, le mulțumesc tuturor partenerilor implicați în implementarea acestei măsuri așteptate cu mult interes de sectorul IMM și, nu în ultimul rând, doresc să le urez mult succes aplicanților! La dispoziția dumnealor stă și un număr de call center, respectiv 0219059, la care pot apela pentru asistență”, a declarat ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin-Daniel Cadariu.

Cu ocazia startului oficial al acestui program și în cadrul anului 2022, subprefectul județului Alba, Corneliu Mureșan, a postat o serie de informații referitoare la sumele de bani care pot fi accesate, precum și unele criterii de eligibilitate.

„Programul are scopul de a încuraja noile business-uri, inițiativa antreprenorială și de a crea noi locul de muncă. Cu ajutorul Start-Up Nation pot fi construite baze solide ale unor afaceri românești.

Pentru cei interesați, de pe site-ul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului poate fi descărcat manualul care cuprinde pașii tehnici de înscriere a cererilor de finanțare pe platforma informatică granturi.imm.gov.ro, precum și alte informații de interes pentru aplicanți (detalii la link-ul http://turism.gov.ro/…/07/18/manual-start-up-nation-2022/).

De asemenea, grila de punctaj, noutăți și alte informații regăsiți accesând: https://tinyurl.com/2s3vxxm2

Înscrierile se efectuează exclusiv online, până la începutul lunii septembrie, pe platforma informatică: https://granturi.imm.gov.ro

Le doresc noilor antreprenori să aibă succes în afaceri, spirit antreprenorial și capacitatea de a observa, de fiecare dată, oportunitățile și deopotrivă riscurile!”, a scris subprefectul Mureșan.

Guvernul este în măsură să suplimenteze bugetul programului Start-Up Nation 2022 de la circa 520 de milioane de lei până la 2 miliarde de lei, prin rectificare bugetară, dar aceasta în funcție de numărul de firme care se înscriu la finanțare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Indicele de solidaritate, criteriul utilizat pentru majorarea pensiilor persoanelor cu handicap

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pensii 2024 | Indicele de solidaritate, criteriul utilizat pentru majorarea pensiilor persoanelor cu dizabilități (handicap) Pensiile persoanelor cu handicap vor creşte cu un indice de solidaritate, iar această propunere va fi înaintată Guvernului până la jumătatea lunii viitoare, a declarat, în timpul unei conferinţe de presă susţinute la Tulcea, ministra Muncii, Simona Bucura Oprescu, transmite […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea