Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

VIDEO| „Dacă ai învățat nu a fost greu”: Impresiile elevilor din Alba care au dat Bacalaureatul 2022 la Limba Română

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

VIDEO| „Dacă ai învățat nu a fost greu”: Impresiile elevilor din Alba care au dat Bacalaureatul 2022 la Limba Română

Candidații care au susținut azi proba scrisă la Limba română au avut de rezolvat varianta 6 la examenul național de Bacalaureat 2022.

Subiectele la română la BAC 2022, la profilul real, au constat într-un text la prima vedere din Nicolae Iorga „Doamna Elena Cuza”. Absolvenții de liceu au avut la al doilea dintre subiectele la română la bacalaureat 2022 o fost o argumentare a perspectivei narative într-un text de Cezar Petrescu – Întunecare.

CITEȘTE ȘI: SUBIECTE BACALAUREAT 2022 la LIMBA ROMÂNĂ: Ce opere le-au picat absolvenților de liceu la subiectul III

YouTube video

„Nu am fost prea pregătit pentru comedie, am crezut că ne fac o glumă dar nu ma așteptam la asta. La subiectul 1 și 2 nu a fost greu”, a declarat unul dintre elevi.

„Dacă ai învățat nu a fost greu. Comedia mi s-a părut ușoară și după calculele mele o să iau măcar 8”, a spus alt elev ieșit de la proba de română.

„N-am fost chiar așa de pregătit, însă subiectul nu mi s-a părut greu. Pandemia m-a afectat, deoarece din cauză că nu făceam școală fizic, întotdeauna mi-am găsit altă ocupație și nu am prea reușit să țin pasul. Aș dori să merg în continuare pe un profil de inginerie”, a spus un elev al Liceului de Arte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut La Sibiu, în data de 17 mai, a avut loc concursul „Sunetul Muzicii”, la care elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor din Alba Iulia au reușit să obțină rezultate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea