Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Principele Nicolae își botează al doilea copil la Catedrala Încoronării din Alba Iulia: Ce nume va purta

Ziarul Unirea

Publicat

în

Principele Nicolae își botează al doilea copil la Catedrala Încoronării din Alba Iulia: Ce nume va purta

Principele Nicolae al României şi soţia sa Alina-Maria, îşi botează fiul, Mihai, la Catedrala Încoronării, astăzi, 18 iunie.

Catedrala Încoronării din Alba Iulia este un monument simbolic, având în vedere că aici a avut loc încoronarea Regelui Ferdinand şi a Reginei Maria, în 1922. Al doilea copil al principelui Nicolae poartă numele străbunicului său, Regele Mihai.

„Nicolae al României şi Alina-Maria a României sunt încântaţi să anunţe săvârşirea Tainei Sfântului Botez fiului lor, Mihai, la Catedrala încoronării din Alba lulia, în data de 18 iunie 2022, ora 11.00. Ceremonia religioasă va fi urmată de o recepţie la care vor participa invitaţi din România şi de peste hotare. NIHIL SINE DEO!”, a transmis Nicolae al României.

YouTube video

La finalul ceremoniei religioase va urma o recepţie la care vor participa invitaţii familiei, din ţară şi din străinătate.

Nicolae şi soţia sa, Alina-Maria, sunt căsătoriţi din 2018 şi mai au o fetiţă. Nicholas Medforth-Mills a primit titlul de principe al României în ziua în care a împlinit 25 de ani. În 2015, la 1 august, i-a fost retras titlul şi a fost exclus din linia de succesiune a tronului. Prinţul Nicolae era al treilea moştenitor al tronului, după Principesa Margareta şi Principesa Elena (mama sa).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Nicolae Muntean, Tezaur Uman Viu: Meșterul iconar, unul dintre cei mai importanți ambasadori culturali ai județului Alba, în lume

Ziarul Unirea

Publicat

în

Nicolae Muntean, Tezaur Uman Viu: Meșterul iconar, unul dintre cei mai importanți ambasadori culturali ai județului Alba, în lume Multe s-ar putea spune despre meșterul iconar Nicolae Muntean, născut la Cunța și trăit până nu de mult la Cugir – Vinerea și multe s-ar putea povesti, domnia sa fiind în acest moment unul dintre cei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea