Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga a 4-a: Industria Galda, cea mai bună echipă din retur, a ratat “suta” la… Vamă | Spicul Daia, 8-3 cu Inter Unirea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liga a 4-a, etapa a 28-a (ultima):

*Spicul Daia Română – Inter Unirea 8-3 (2-0): Brânză (19, 54, 78, 85), Cătană (37), Al. Scheau (48), Z. Hileagă (60), Uță (84, penalty)/ Onișor (87, 90+2), A. Gherman (88).

Dăienii, ce aveau un punct în precedentele 3 întâlniri, s-au despărțit de fani cu un succes categoric) și un “careu” realizat de golgheterul Ciprian Brânză. Oaspeții au cosmetizat rezultatul, 0-8 la un moment dat, prin trei reușite în final, dar au înregistrat cel mai drastic eșec al sezonului și al 4-lea la rând.

*Viitorul Vama Seacă – Industria Galda de Jos 0-1 (0-1): S. Mureșan (6).

Cu un lot restrâns numeric, Industria, singura echipă ce a învins campioana CSU în acest sezon, s-a impus la limită în ultima rundă. Doru Oancea a mizat pe 3 juniori în primul unsprezece (Puțanu, Jurcă și Georgiu), iar pe parcurs a intrat și al 4-lea (Nana). La penalty-ul irosit de S. Mureșan (49, apărat de Lepădat), găldenii au ratat șansa de a marca al 100-lea gol al sezonului. Formația din Galda este cea mai bună grupare din retur, singura imbatabilă în acest an în Liga a 4-a, cu 14 jocuri fără eșec în primăvară (10 victorii la rând, 40 de puncte din 42 de puncte) și 20 întâlniri în care nu a pierdut (un singur egal în acest răstimp, 1-1 acasă cu Voința Stremț, etapa a 19-a)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Unirea Ungheni – CS Universitar Alba Iulia 2-3 (0-0), în play-off-ul eșalonului terț!!! Studenții au dat lovitura

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Universitar Alba Iulia a dat lovitura la Ungheni, la primul joc după despărțirea de antrenorul Bruno Vienescu! Formația din Cetatea Marii Uniri au învins 3-2 (0-0), după un al doilea act de senzație, în care au revenit de la 0-1. Interimatul asigurat de Nicolae Ghișa a adus și prima victorie din play-off, după 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea