Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – CSM Știința Baia Mare 3-98 | Studenții, victime sigure împotriva campioanei

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dezinteres total pe “Cetate” la descinderea oaspetelui de seamă, Știința Baia Mare, campioana ultimelor trei ediții la rugby, meciul de gală al anului, contând pentru runda a 7-a a Ligii Naționale strângând cu indulgență 100 de spectatori.

Cea mai disporporționată întrâlnire a etapei ce trage cortina peste prima parte a camponatului a reprezentat un duel între formații aflate la ani-lumină distanță, elocventă fiind comparația bugetelor: 70.000 de euro – gazdele, în jur de un milion de euro – deținătoarea titlului. Confruntarea nu a avut istoric, Știința Baia Mare, cu o formulă apropiată de cea de bază, detașându-se fără să forțeze prea mult (lovitura de începere a fost dată de Carla, fiica rectorului Daniel Breaz), impunându-se cu scorul de 98-3 (45-0).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Oaspeții au marcat 16 eseuri, din care 9 transformate, iar albaiulienii au punctat în minutul 79, prin Carlos Jilăveanu, prin lovitură de pedeapsă. 6 înfrângeri a înregistrat în acest sezon, petrecut în premieră pe prima scenă a rugby-ului autohton, formația din Cetatea Marii Uniri adunând un punct. După încheierea jocurilor din Grupa A, urmează play-out-ul, din luna iulie (când se pleacă de la zero).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea