Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Săptămâna Prevenirii Criminalității: Polițiștii din Alba au susținut dezbateri pentru prevenirea discriminării, sub sloganul ”Diferiți, dar egali!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024
Săptămâna Prevenirii Criminalității: Polițiștii din Alba au susținut dezbateri pentru prevenirea discriminării, ”Diferiți, dar egali!”

În cadrul Campaniei Săptămâna Prevenirii Criminalității, ziua de luni, 23 mai, a fost dedicată prevenirii discriminării.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba, împreună cu partenerii tradiționali în desfășurarea activităților informativ – preventive au susținut dezbateri pe această temă, sub sloganul ”Diferiți, dar egali!”.

Polițiștii au fost prezenți la Serviciul Public de Asistență Socială Cugir – Baia Socială, unde au prezentat criteriile și formele discriminării, în scopul de a înțelege că oamenii sunt diferiți, dar egali în drepturi.

Același mesaj a fost susținut și în fața elevilor care studiază la Colegiul Tehnic Ion D. Lăzărescu Cugir și la Liceul ”Horea, Cloșca și Crișan” Abrud, polițiștii informându-i pe copii despre necesitatea acceptării și respectării drepturilor, dar și despre faptul că discriminarea este un comportament imoral, ilegal și sancționat de lege.

Reamintim faptul că, în perioada 22 – 27 mai 2022, la nivel național, se desfășoară evenimentul organizat de Poliția Română sub titlul „Săptămâna prevenirii criminalității”.

În context, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, organizează, zilnic, activități preventive, obiectivele vizate fiind sensibilizarea cetățenilor cu privire la necesitatea adoptării unor măsuri de autoprotecție, precum și prezentarea consecințelor ce decurg din comiterea de infracțiuni.

Mâine, 24 mai, vor fi desfășurate activități de prevenirea violenței domestice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Schimbarea generațiilor prin educație: Campanie de siguranță rutieră și prim-ajutor în școlile din Alba Iulia, Buzău și Timișoara

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | Schimbarea generațiilor prin educație: Campanie de siguranță rutieră și prim-ajutor în școlile din Alba Iulia, Buzău și Timișoara Asociația E.D.I.T., prin proiectul ROMÂNIA ÎN SIGURANȚĂ, a derulat la început de octombrie o amplă campanie de educație rutieră dedicată elevilor din școlile și liceele din județele Buzău, Alba și Timiș. Citește și: Alocațiile pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea