Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO| „Nu atingeți roșiile!”: Anunțul hilar pus pe niște produse în piață, care au ajuns să coste 40 de lei/kg

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Nu atingeți roșiile!”: Anunțul hilar pus pe niște produse în piață, care au ajuns să coste 40 de lei/kg

Prețurile mari la alimente cu care românii se confruntă în ultimul timp, datorită inflației care a crescut la un nivel greu de suportat de cetățeni, nasc și o serie de situații comice.

Un astfel de exemplu poate fi întâlnit și într-o piață unde, așa cum un bărbat a indicat cu ajutorul unei fotografii postate în mediul online, vânzătorii au pus un semn cu „nu atingeți roșiile!” pe produsul respectiv.

Inflația pe luna martie a trecut, pentru prima oară în ultimii 18 ani, peste 10%, potrivit datelor INS publicate marți, asta după ce în urmă cu câteva zile Ministerul Finanțelor anunțase că datoria publică a României a depășit pragul de 50% din PIB.

Guvernul cu inflație și datorie publică record

Potrivit datelor publicate de către Institutul Național de Statistică rata inflației pentru luna martie a ajuns la 10,2%, față de 8,53% cât a fost în luna februarie, cea mai mare rată din ultimii 18 ani. Față de luna martie a anului trecut, cele mai mari creșteri de prețuri s-au înregistrat la gaze naturale (46,49%), la combustibili (34,16%), la cartofi(36,5%) şi la uleiul comestibil cu 32,33%.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc Românii care dețin două mașini sau două apartamente, trebuie să știe că vânzarea celei de-a doua mașini sau a celei de-a doua locuințe în decursul aceluiași an calendaristic poate implica costuri suplimentare. Conform unei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea