Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Șase echipe din Liga a 4-a, fără datorii către AJF Alba

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Conform informațiilor furnizate de Asociația Județeană de Fotbal Alba, în 5 ianuarie erau șase echipe din Liga a 4-a ce nu aveau nicio datorie către forul fotbalistic județean.

O bilă albă din acest punct de vedere se cuvine pentru Inter Unirea, CS Universitatea Alba Iulia, Viitorul Sântimbru, Viitorul Vama Seacă, Performanța Ighiu 2004 și Kinder Teiuș, ce au încheiat anul 2021 pe “zero” în privința restanțelor (data limită de plată a fost 31 decembrie 2021).

De partea cealaltă, topul datornicilor este condus de GT Sport Alba Iulia – cu 5122 de lei, urmată în acest clasament de CS Zlatna – 3300 de lei și Olimpia Aiud – cu restanțe cifrate la 2286 de lei. Peste 1000 de lei mai au de achitat Voința Stremț – 1422 de lei și  Energia Săsciori – cu 1396 de lei, iar sub pragul mai sus amintit se regăsesc Hidromecanica Șugag – 596 de lei, Industria Galda – 536 de lei, CIL Blaj – 437 de lei și Spicul Daia Română – 318 lei. De altfel cuantumul datoriilor celor 9 echipe din al 4-lea eșalon se cifrează la suma de 15.413 lei (aproximativ 3120 de euro), dintre care aproape două treimi aparțin celor trei echipe ce conduc în ierarhia restanțierilor.

GT Sport Alba Iulia este prima la nivelul restanțelor în întreg fotbalul amator, datorii semnificative acumulând și Târnavele Tiur (Liga a 5-a) – suma de 4.696 lei și AFC Unirea 1924 Alba Iulia (copii și juniori) – ce totalizează 2.395 lei. Să mai precizăm faptul că și în Liga a 5-a sunt 10 echipe ce nu au restanțe către AJF Alba, iar cea mai mică datorie este de 6 lei, trecută în dreptul grupării Inter Ciugud.

La AJF Alba sunt afiliate 65 de cluburi, ce participă la toate nivelurile competiționale, seniori, juniori, copii, iar dintre acestea 10  nu activează în prezent în campionatele județene. Este vorba despre Viitorul Răhău, AS Pănade, Progresul Fărău, Navobi Alba Iulia, Juniorul Sebeș, Voința Teiuș, Euro Șpring, Metalurgistul 1939 Cugir, Unirea Juniors Alba Iulia și Sportul 2015 Petrești.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur! Rezultate excelente obținute de înotătorii de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia la Campionatul Național Școlar de Înot. Cu 24 de medalii adjudecate și 311 puncte acumulate, echipa LPS Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea