Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Daniela Moșneag, noul director al CS Unirea Alba Iulia, după numirea lui Corneliu Mureșan ca suprefect

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prin numirea lui Corneliu Mureșan în funcția de suprefect al județului Alba, CS Unirea Alba Iulia are un nou director. Este vorba despre economistul Daniela Olivia Moșneag (56 de ani), angajat al clubului începând din 2017.

Numirea sa s-a produs prin Ordin al Ministrului Tineretului și Sportului, începând cu 18 ianuarie 2022, pentru o perioadă de 6 luni. Este o numire temporară, într-o funcție vacantă prin plecarea lui Mureșan la Instrituția Prefectul Județul Alba. Noul director al clubului își propune să continue dezvoltarea celui mai important club din județ pe aceleași coordonate, respectiv să asigure cadrul legal și specific în vederea pregătirii sportivilor și participării la diverse competiții naționale și internaționale.

Anul 2021 a fost cel mai bun an din istoria clubului din Cetatea Marii Uniri, ca număr de medalii, peste 170 de distincții adjudecate, și performanțe înregistrate (între care se remarcă bronzul obținut la Mondialele de powerlifting seniori). Firesc, la finele anului, cei mai buni sportivi și antrenori din Alba au fost desemnați de la CS Unirea: Ana Rodean, Andrei Irimie, Gabriel Avram și Ovidiu Pănăzan – la sporturi olimpice și neolimpice. Corneliu Mureșan (PSD) a activat din 2013 la clubul albaiulian, iar din 2017 a fost neîntrerupt în fruntea clubului din Cetatea Marii Uniri.

Articol apărut în cotidianul Unirea, joi, 20 ianuarie


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea