Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Cornel Țălnar pe “Cetate”, pe banca echipei GT Sport Alba Iulia! CS Zlatna, victorie după un alt meci nebun la Teiuș

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cornel Țălnar, reputatul antrenor albaiulian, a revenit pe “Cetate”, arena unde a cunoscut atâtea satisfacții cu Unirea Alba Iulia! “Țânțarul” a stat pe banca echipei GT Sport Alba Iulia alături de fiul său George, la partida dintre GT Sport Alba Iulia și Hidromecanica Șugag, contând pentru etapa a 14-a a Ligii a 4-a.

Înaintea jocului, Țălnar senior, acutalmente la Dinamo, a și fost la vestiare pentru a-i încuraja pe tinerii jucători ai ultimei clasate, ce au început fulminant disputa. Dula a marcat în secunda 26, la prima acțiune, fără ca adversarii să atingă balonul, cel mai rapid gol al acestui sezon. Egalarea a survenit în minutul 6, reușită de A. Crețu, însă la pauză s-a intrat cu 2-1 în favoarea gazdelor ce au mai punctat prin Gavrilă (14). La reluare, oaspeții și-au luat rolul în serios și au mai marcat de trei ori prin Cristorian (51), A. Crețu (79) și Diaconu (90+2), pentru un 4-2 (1-2).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Un alt meci nebun a fost la Teiuș, unde Kinder a pierdut 3-4 (3-3) cu CS Zlatna, al treilea eșec la rând pe propriul teren pentru teiușeni. Amfitrionii au fost conduși cu 2-0 și 3-1, dar au reușit să egaleze până la pauză. Nu a fost suficient, întrucât experimentatul A. Cîmpean (83) a dat lovitura. Cu a doua victorie la rând, gruparea de pe Ampoi a părăsit penultima poziție, ocupată acum de Kinder. Au înscris: R. Domșa (10), B. Grigore (32), D. Stanciu (41), respectiv D. Cristea (5, 22), A. Florea (8).

Foto, Teiuș: Rareș NICULAȘ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea