Rămâi conectat

Actualitate

SURSE| Taxă de lux pentru case de peste 120 mp, mașini de peste 50.000 de euro și venituri de peste 100.000 de euro pe an. Propunere a PSD în cadrul negocierilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

SURSE| Taxă de lux pentru case de peste 120 mp, mașini de peste 50.000 de euro și venituri de peste 100.000 de euro pe an. Propunere a PSD în cadrul negocierilor

În cadrul negocierilor cu PNL, PSD a propus o taxă de solidaritate pe lux, pentru case de peste 120 de metri pătrați, mașini de peste 50.000 de euro și venituri de peste 100.000 de euro pe an, arată surse ale stiripesurse.ro.

PSD mai vrea să fie crescute taxele pe proprietate și se opune reducerii cu 25% a personalului bugetar din administrația centrală.

Social-democrații au mai solicitat refacerea IPTANA, firma de stat de proiectare și studii de fezabilitate pentru infrastructură mare.

De cealaltă parte, PNL a spus la negocieri că primăriile fără bani de salarii să strângă cureaua. Pe de altă parte, PSD ar putea renunța la impozitarea progresivă la schimb cu acceptarea de către PNL a reintroducerii voucherelor de vacanță.

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat sâmbătă, după încheierea discuţiilor cu PSD, că negocierile pe programul de guvernare vor continua şi duminică pentru că mai sunt câteva capitole de finalizat. „Mai erau câteva capitole, le facem mâine (…). Finanţe, Justiţie şi Muncă – le discutăm mâine”, a precizat Cîţu, la Palatul Parlamentului.

Liderul liberal a adăugat că speră ca săptămâna viitoare să fie dat un vot în Parlament pentru învestirea noului Executiv.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea