Rămâi conectat

Actualitate

FOTO VIRAL| Oamenii, panicați de o mașină care făcea dezinsecție, în Brașov. „Împrăştie Covid-ul, aşa ne omoară”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Oamenii, panicați de o mașină care făcea dezinsecție, în Brașov. „Împrăştie Covid-ul, aşa ne omoară”

Imagini cu o mașină care făcea dezinsecție în municipiul Brașov a creat panică, printre cetățeni, în mediul online. Sute de internauți s-au revoltat, cei mai mulți spunând că așa se „împrăștie COVID-ul”.

Filmarea a fost făcută în cartierul Stupini din Brașov și arată o mașină a primăriei care execută lucrări de deratizare, împrăștiind substanţe pe străzi.

După ce a ajuns în mediul online, video-ul a devenit viral. Postarea a strâns peste 8.000 de distribuiri şi sute de comentarii în care oamenii sunt revoltaţi şi cred că acţiunea de dezinsecție va avea drept urmări îmbolnăvirea cu COVID sau chiar decesul.

Poliţistul Marian Godină a strâns şi distribuit o parte dintre comentarii: „Aproape 8.700 de distribuiri a adunat această postare. Vă las doar câteva dintre comentariile care au fost făcute de compatrioţii noştri. Ce poţi să mai zici?”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

„Criminalilor, voi omorâţi populaţia”, a comentat un internaut. „Împrăştie Covidul, aşa ne omoară”, a scris altul.

Au fost, însă, și câțiva cetățeni care au îndrăznit să explice prezența mașinii pe străzi, noaptea: „Dezinfectează, aia fac, nu omoară pe nimeni”.

Marian Godină a publicat şi anunţul autorităţilor către populaţie în legătură cu acţiunile de dezinfecţie.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea