Rămâi conectat

Sport

Astăzi, ora 17.30, Industria Galda de Jos – Unirea Alba Iulia | Debut în Cupa României pentru Doru Oancea și Valentin Sinescu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – Unirea Alba Iulia, astăzi, de la ora 17.30, contând pentru faza întâi a Cupei României, reprezintă meciul de debut pentru antrenorii Doru Oancea și Valentin Sinescu.

Foste colege în eșalonul terț în stagiunea trecută, combatantele s-au întâlnit mereu în ultimii ani în competiția “KO”, pe “Cetate”, calificările fiind împărțite: 2017, Industria, după loviturile de departajare; 2018 – Unirea, la penalty-uri, 2019 – găldenii, victorie cu 2-1 (în minutul 90+3 Căt. Suciu a apărat un penalty executat de Selagea); anul trecut calificare la “masa verde” Unirea Alba Iulia (gazdele lovite de COVID-19). Vizitatorii au probleme de efectiv, cu un efectiv extrem de restrâns numeric, dar și valoric, în condițiile în care vor lipsi F. Morar și Selagea (plecați la un turneu în Bulgaria cu Optimum Alba Iulia), Al. Giurgiu și Fetița (motive contractuale), situație care va duce la miza pe tinerii din propria pepineră pentru a completa decent lotul. De partea cealaltă, după retrogradarea în Liga a 4-a, la finele celui de-al 7-lea sezon consecutiv pe a treia scenă, Industria s-a reinventat din temelii.

Ne-am propus să alcătuim o formulă competitivă, să ne bazăm pe un lot echilibrat. Am reușit acest lucru, acum rămâne să muncim, fără a pune presiune. În Cupa României ne propunem să oferim un fotbal plăcut”, a spus Doru Oancea, ce-i are incerți pe Javla, D. Ianc și Tocu.

Pentru perioada pe care o traversăm în privința pregătirii și problemele care sunt la club, acest joc oficial este o povară. Știm că este o contruntare interjudețeană, cu o miză artificială, și vrem să facem o figură frumoasă, să verificăm potențialul tinerilor ce-i avem la dispoziție”, a transmis Valentin Sinescu.

În ediția precedentă a eșalonului terț, Unirea Alba Iulia a învins 2-1 la Galda de Jos în tur, iar în primăvara a fost o remiză albă, contraperformanță a trupei lui Bicheși împotriva unei echipe ce a reușit două egaluri în primăvară!

Arbitri I. Boldea (Ciuguzel), R. Mereș, A. Revnic (ambii Cluj-Napoca). Observator M. Ștefan (Orăştie)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Vineri, 16 august, se inaugurează Baza Sportivă de Tip I de la Zlatna-Pătrângeni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Vineri, 16 august, se inaugurează Baza Sportivă de Tip I de la Zlatna-Pătrângeni La finele săptămânii, se inaugurează o nouă Bază Sportivă de Tip I, aceea de la Zlatna-Pătrângeni, prima de acest gen din Munții Apuseni. Astfel, județul Alba se bucură în ultimul an de cinci noi asemenea baze sportive finalizate la Alba Iulia („Micești”), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea