Rămâi conectat

Sport

Alex Bublea, campion mondial de muay thay, seminar astăzi, la Alba Iulia, în organizrea Revolution Academy Alba

Dan HENEGAR

Publicat

în

Astăzi, cu începere de la ora 19.00, în aer liber, la Terenul Sintetic “Fair Play” din curtea Colegiului Național “Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia, se va desfășura un seminar organizat de Revolution Academy Alba, la care participă timișoreanul Alex Bublea, campion mondial de muay thay.

Îi așteptăm pe toți pasionații sportului de contact la acest eveniment de marcă”, a transmis Alin Moldovan, președintele clubului Revolution Academy.

Luptătorul din Timișoara, Alex “Ulfhedinn” Bublea (32 de ani), a devenit supercampion în Asia, practicând muay thai și kickboxing. Are122 de meciuri, dintre care 80 de victorii (31 prin KO), 29 de înfrângeri și 3 egaluri, fiind singurul luptător din țara noastră ce a câștigat pe ringul “Lumpini”, cea mai importantă arenă din Thailanda dedicată acestui stil. De asemenea este singurul compatriot ce a avut parte de dispute cu reguli de “muay boran” (un stil antic de luptă în care se folosesc frânghiile înfășurate în jurul mâinilor și nu mănușile). Boxul thailandez (muay thai) este sport național în fostul Siam, un stil derivat din artele marțiale, în care sunt permise și loviturile de cot (de pildă, la kickbox sunt acceptate doar cele cu pumnul, picioarele și genunchii).

*Sportivi din Alba Iulia, la Sofia

Doi reprezentanți ai Revolution Academy Alba au fost prezenți recent în Bulgaria, la Sofia, la European Multi Games. Alexandru Fara și Alexandru Boloage, ambii cadeți și componenți ai lotului României, și-au testat potențialul într-unul din cele mai puternice concursuri, în fapt satelit al Campionatului European (învingătorii s-au calificat direct la Europenele din Estonia, din 26-27 august). Albaiulienii au avut comportări mulțumitoare, Alexandru Boloage pierzând meciul pentru medalia de bronz.

Ne continuăm pregătirea și antrenamentele pentru viitoarele concursuri, sportivii noștri aflându-se în continuă dezvoltare și pregătire, atât fizic cât și mental. Mulțumim sponsorilor Sergiu Simina, Elis Pavaje, Gold Games și Allegria Hotel, întrucât fără sprijin nu putem participa la competiții. Copiii care vizează antrenamentele de taekwondo pot veni de trei ori pe săptămână, luni, miercuri și vineri, de la ora 18.00, la Sala de Sport a Colegiului «Horea Cloșca și Crisan»”, a punctat Alin Moldovan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Unirea Alba Iulia, la Centenar: în 16 august 2024, expoziție de fotografii la Palatul Principilor și meci de old boys pe „Cetate” cu fostele glorii!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea Alba Iulia, la Centenar: în 16 august 2024, expoziție de fotografii la Palatul Principilor și meci de old boys pe „Cetate” cu fostele glorii! Vineri, 16 august 2024, este o zi specială pentru Unirea Alba Iulia, clubul din Cetatea Marii Uniri aniversând Centenarul, respectiv un secol de la înființare. Pentru a marca acest moment […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea