Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Vaccinul la munte și la mare: Valeriu Gheorghiță anunță că vor fi organizate centre de vaccinare în locații atipice

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Medicul militat dr. Valeriu Gheorghiță a anunțat, în cursul zilei de marți, că vaccinul va urma aglomerările de persoane, în principal zonele turistice. În acest fel se va ajunge cu serul și la persoane care se tem să intre într-un spațiu medical pentru vaccinare.

Valeriu Gheorghiță a spus că vor fi organizate centre de vaccinare în locații atipice: gări, muzee, aeroporturi, dar și la munte sau la mare.

„Ideea este de a distanța acest proces al vaccinării de un gest medical propriu-zis, pentru că sunt persoane care evită să se prezinte într-un spital, care au o serie de temei față de înțepături, față de ace, față de tratamente sau de medici și atunci ar fi alte locații potrivite. Vă dau exemple: muzee, găsi, aeroporturi, stadioane, diverse localități turistice, pe litoral, la munte, acolo unde există o interacțiune crescută între persoane”, a spus coordonatorul campaniei de vaccinare.

Potrivit acestuia, când vor fi ridicate o serie de restricții, oamenii vor interacționa mai mult și vor fi, astfel, identificate acele zone în care există o interacțiune de persoane și să se ajungă, apoi, cu vaccinul în zona respectivă.]

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale Legea care prevede vă alegerile pentru Preşedintele României să fie organizate cu cel mult trei luni anterioare lunii în care ajunge la termen mandatul de Preşedinte al României a fost promulgată, marți de Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea