Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

LPS Sebeș a furnizat surpriza la Under 17 și se bate pentru calificarea la turneul semifinal

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O victorie și o înfrângere pentru LPS “Florin Fleșeriu” Sebrș în dubla penultimei runde din Seria a 14-a a Campionatelor Naționale organizate de FRF, contra echipei ACS Viitorul Cluj Junior. Astfel, la Under 17, gruparea din “Arini” a întors scorul, a produs oponenților prima înfrângere stagională și a urcat în fotoliul de lider, la golaveraj, iar după acest rezultat elevii antrenorului Cosmin Groza au șanse de calificare la turneul semifinal. Dar iată rezultatele:

*Under 19 (din anul 2002 și mai tineri): LPS Sebeș – ACS Viitorul Cluj Junior 1-3 (0-1). Doru Oancea a mizat pe formula alcătuită din: Ifrim – Sîrb, Puțan, Doroga, Hada, Rațiu, S. Stan, Al. Fulea, Opincariu, D. Avram, Androne; au mai jucat Paulleti, A. Oancea, Rîpa, Gaboran, Marta; pe bancă Fleacă. Vizitatorii au deschis scorul în minutul 16, dintr-un penalty ușor acordat, iar LPS Sebeș a rămas în inferioritate numerică (Opincariu a fost eliminat în minutul 26) o repriză și jumătate. La reluare a marcat Rațiu în min. 65 (primul gol încasat de gruparea de pe Someș în acest sezon), ce a reușit egalarea, clujenii desprinzându-se însă în ultimele 10 minute, când a cântărit enorm omul în plus. În celălalt joc, ACB Ineu – Luceafărul Oradea 0-2. LPS Sebeș este pe locul al 4-lea, cu 3 puncte (golaveraj 7-5), după trei întâlniri. Pe primele poziții se situează, la egalitate, cu 7 puncte, LPS Cluj (7-0) și Viitorul Cluj Junior (7-1). În ultima etapă, sâmbătă, 22 mai, de la ora 12.00, se joacă întâlnirile Viitorul Cluj Junior – ACB Ineu și LPS Cluj-Napoca (a stat în această etapă) – LPS Sebeș.

*Under 17 (anul 2004 și mai tineri): LPS Sebeș – ACS Viitorul Cluj Junior 2-1 (0-0). LPS Sebes (foto) a contat pe Negrușa – G. Fleacă, Szekely, T. Stanciu, Hăprian, B. Popescu, Dărămuș, Coșar, Osz-Strakator, L. Marcu, Grecu; au mai jucat Tutelea, Buhazi, Reti, Adam; pe bancă Paulleti, Riza, Fălămaș, Popa. Reușitele echipei din Alba au fost semnate de Coșar min. 64 și Grecu min. 76, ce au întors golul încasat în minutul 60. În acest moment, podiumul este ocupat de trei echipe cu același număr de puncte, 6, după 4 runde, LPS Sebeș (golaveraj 8-4), Viitorul Cluj (golaveraj 7-4) și LPS Cluj-Napoca (8-7), în celălalt meci, ACB Ineu – Luceafărul Oradea înregistrându-se o remiză, scor 3-3. Sâmbătă, 22 mai, de la ora 14.00 sunt partidele LPS Cluj-Napoca – LPS Sebeș (derby pentru calificare) și Viitorul Cluj Junior – ACB Ineu. Câștigătoarele seriilor din etapa regulară se califică în prima etapă eliminatorie, din 28 mai (tragerea la sorți a optimilor de finală va fi în 24 mai).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur! Rezultate excelente obținute de înotătorii de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia la Campionatul Național Școlar de Înot. Cu 24 de medalii adjudecate și 311 puncte acumulate, echipa LPS Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea