Rămâi conectat

Sport

LIVE VIDEO| CSO Cugir – SCM Zalău, returul barajului de promovare în liga a 2-a

Ziarul Unirea

Publicat

în

La această oră, pe “Arena CSO”, se dispută manșa retur a barajului de promovare în Liga a 2-a, între CSO Cugir și SCM Zalău.

Meciul este unul decisiv pentru gazde, obligați să recupereze o diferență de 3 goluri pentru a mai visa la promovarea în Liga a 2-a, în condițiile în care FRF a decis ca „roș-albaștrii” să pierdă 0-3, la „masa verde”, din pricina utilizării lui Dușmanu, aflat în stare de suspendare.

Vizitatorii s-au impus pe “Municipal” cu scorul de 2-0, golurile lui R. Stanciu (39) și Forna (48), complicând calculele pentru trupa lui Lucian Itu, care acum, după ultimele evenimente, are parte de o misune și mai dificilă. O confruntare de “totul sau nimic” pentru formația cugireană ce are în față cel mai important examen al ultimilor 8 ani, mai precis de la revenirea, în 2013, pe a treia scenă fotbalistică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO | Trei sportivi de la CS Unirea Alba Iulia, convocați la lotul național de Orientare: Vor reprezenta România la două competiții internaționale de anvergură

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei sportivi de la CS Unirea Alba Iulia, convocați la lotul național de Orientare: Vor reprezenta România la două competiții internaționale de anvergură Federația Română de Orientare a stabilit componența loturilor naționale care urmează să reprezinte România la două competiții internaționale de anvergură care vor avea loc în perioada imediat următoare. Astfel în perioada 14-20 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea