Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Premierul Florin Cîțu: „Finala Cupei României e un eveniment în care vom avea spectactori”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ziua de 22 mai va fi o zi extrem de importantă deoarece toți miniștrii vor ieși în stradă pentru susținerea campaniei de vaccinare din țară, iar finala cupei României va avea loc la aceeași dată, fiind un eveniment cu spectatori, anunță premierul Florin Cîțu.

„Vaccinarea continuă. Tot Cabinetul de miniştri iese în stradă pe 22 mai. Tot pe 22 mai se joacă şi finala Cupei României, e un eveniment în care vom avea spectactori. Sper să ajung şi eu acolo. O zi importantă – 22 mai Guvernul în stradă şi Cupa României. Cred că o să fiu la teatru sâmbătă cu un eveniment cultural cu spectatori”, a afirmat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de joi a Guvernului.

Potrivit prim-ministrului, semnele în ceea ce privește pandemia sunt bune acum iar asta se datorează în mare parte românilor care vor să se vaccineze.

„Numărul persoanelor testate pozitiv scade pe zi, avem toate judeţele în zona verde, Bucureştiul a eliminat din restricţii. Scenariul cu acest val, până şi eu am fost pesimist, a ţinut mai puţin, dar asta de datorează în mare, mare parte românilor care doresc să se vaccineze”, a mai spus Cîţu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea