Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| MĂCEL la o fermă din Alba: Un urs a OMORÂT opt oi și patru miei. Urmele altor exemplare, găsite și lângă Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mai multe oi au fost măcelărite de un urs în apropriere de Noșlac, iar cu pagubele materiale înregisrate în urma atacului au fost postate de coordonatorul tehnic al AJVPS Alba, Felix-Bogdan Dragomir.

„Zilele trecute atrăgeam atenția populatiei despre prezenta urșilor la Staja – Hăpria și Mihalt, iar ieri personalul de teren a găsit urmele altui urs în zona Daia. Acesta este mai mic decât cel de la Hăpria, fiind un urs tânăr de 3 ani, proaspăt abandonat de ursoaică.

Între timp la Noșlac, un alt urs a pătruns într-o gospodărie și a făcut prăpăd (8 oi și 4 miei).

Acesta este adevărul așa cum se poate vedea, doar în proximitatea municipiului Alba Iulia am găsit până acum urmele a patru exemplare de urs, să nu mai punem la socoteală urșii din zona Noșlac, Lopadea, Ocna Mureș, Bucerdea Grânoasă, Ampoița, Teiuș, Veza … șamd”, a scris Felix Bogdan Dragomir.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial” Primăria Alba Iulia organizează prima licitație pentru concesionarea unei parcele de aproape 2 ha de teren (18.104 mp), din viitorul Parc Industrial, situat în apropiere de șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. potrivit anunțului publicat pe site-ul primăriei: Municipiul Alba Iulia, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea