Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ocna Mureș, orașul dezvoltării, în 2021. Silviu Vințeler: „Din 58 de milioane de lei, buget total, 43 de milioane sunt investiții”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Silviu Vințeler, primarul orașului Ocna Mureș, a discutat în cadrul unei emisiuni la Radio Unirea FM, referitor la bugetul orașului pentru anul 2021 și investițiile care urmează a fi realizate pentru Complexul Băilor Sărate și infrastructurii orașului pentru a deveni stațiune balneară.

„Marți, în 20 aprilie o să fie ședința pentru votarea bugetului, dar este un buget, după părerea mea, un buget echilibrat, adică cea mai mare parte a bugetului merge spre investiții.

Din 58 de milioane de lei, buget total, 43 de milioane sunt investiții, deci e o pondere foarte mare a investițiilor în bugetul local al orașului Ocna Mureș, pentru că cel mai important este să facem investiții.

Avem investiții în parteneriat cu Consiliul Județean, Complexul Băilor Sărate, unde, anul acesta sperăm să terminăm acea investiție, avem investiție în infrastructură, pentru că acele băi sărate, dacă vrem să devenim stațiune balneară, până la urmă nu este suficient să investim numai în baza de tratament și agrement, pentru că tot ce înseamnă în jurul bazei de tratament este foarte important.

Este foarte important cum arată orașul, este foarte important cum arată zona din jurul băilor sărate, adică Ocna Mureș nu se poate opri din investiții, va trebui să facem mult mai multe investiții decât până acum, pentru a putea declara orașul o stațiune și să fie o stațiune în adevăratul sens al cuvântului”, a declarat Silviu Vințeler, primarul orașului Ocna Mureș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea