Rămâi conectat

Ştirea zilei

Primăria Teiuș angajează muncitor necalificat la ”Spații Verzi”. Care sunt condițiile de participare la concurs

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria orașului Teiuș, cu sediul în Teiuș, str. Clujului, nr.80, organizează concurs pentru ocuparea unei funcții contractuale de execuție vacante de muncitor necalificat I din cadrul Serviciului urbanism și amenajarea teritoriului, protecție civilă – Compartiment spații verzi din cadrul aparatului de specialitate al primarului orașului Teiuș.

Condiții generale de participare la concurs:
  • candidații trebuie să îndeplinească condițiile prevăzute de art. 3 din Hotărârea Guvernului nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a aunui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcțiilor contractuale și a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice.
Condiții specifice necesare în vederea participării la concurs:
  • Nivelul sutdiilor: studii generale
  • Fără vechime

Dosarul de înscriere se va depune la sediul Primăriei orașului Teiuș până în data de 21 aprilie 2021, ora 16.00.

Lucrarea scrisă va avea loc în data de 29 aprilie 2021, ora 10.00, proba de interviu în maxim patru zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise, la sediul Primăriei orașului Teiuș.

Afișarea rezultatelor la proba scrisă și proba de interviu are loc în termen de maxim o zi lucrătoare de la data susținerii problelor. Contestațiile se pot depune în termen de cel mult o zi lucrătoare de la data afișării rezultatelor probei scrise, respectiv a probei de interviu. Afișarea rezultatelor la contestații se face imediat după soluționarea acestora.

Rezultatele finale se afișează în maxim o zi lucrătoare de la expirarea termenului de depunere a contestațiilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea